Krönika

PSP-Marcus är otrogen

Hur följer man upp Sveriges första bloggrecension av Call of Duty: Black Ops? Kanske borde Svampriket hänga hatten på kroken och sparka av sig skorna? Eller så kontrar man med ett så fånigt inlägg som möjligt om hur PSP-Marcus varit otrogen!

Minns ni PSP-Marcus? Han är den lilla svarta killen som vi kunde se i Sonys senaste desperata försök att hålla sin PSP vid liv lite längre. Ni kanske minns den här reklamfilmen med Marcus och Kevin Butler från sommarens E3-mässa?

Jag gillar Kevin Butler. Jag är inte så förtjust i Marcus Rivers. Nu är ju såklart hans riktiga namn inte alls Marcus Rivers. Han är en skådespelare vid namn Bobb’e J. Thompson. Nej, det är inget skrivfel. Det är så han stavar sitt namn. Bobb’e gör inte bara reklam för PSP, han spelar även Tracy Jordans son i serien 30 Rock. Och det var där jag såg honom vara otrogen. Det var där jag såg honom sitta och spela… EN NINTENDO DS!!!

Tror ni det är en olyckshändelse att han sitter och spelar en DS? Product placement i filmer, musikvideos, tv-serier och spel är en viktig del av marknadsföringen. Inte ens PSP-Marcus vill spela PSP. 🙁

Kommentarer

 1. Rasmus P3wx skriver:

  Haha helt ok Tommy, faaast nje Elins rec. var snäppet vassare 😛

 2. Elin skriver:

  Sorry to burst your bubble, men hans medverkan i 30 rock var från förra året och hans deal med Sony är från i år. Om man ska vara otrogen så krävs det i mina ögon att man redan startat förhållandet, eller anser du att man är otrogen innan man ens blivit tillsammans?

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Elin:
  Sscchh nu!

  Det tar ju för övrigt flera månader för ett så passa omfattande kontrakt att förhandlas fram, så i bästa fall förhandlade han med Sony under tiden som han spelade DS på 30 Rock. ^^,

 4. Elin skriver:

  Tommy: Hmmm…Möjligt, möjligt… Men lite roligt måste väl grabben få ha innan han binds till en enda konsol för evigt… Det är ju det svensexan är till för. En sista chans att få leva livet innan allt är över 😀

Skriv en kommentar