Det är väl allmänt känt vid det här laget att projektet Nördskolan inte går i den takt som vi från början tänkte. Men detta innebär för den sakens skull inte att projektet inte står helt still. Faktum är att Emelie plockade upp det aktuella spelet själv, medan jag och Samson spelade in den resterande delen i veckans avsnitt av Retroresan.

Och om jag nu förstod hur jag skulle optimera mina bilder i min mobilkamera så skulle ni nog också kunna se vilket spel hon sitter med. Nu vet jag inte det, så jag får helt enkelt förklara att det är Batman: Arkham Asylum som hon nöter sig igenom. Och jag måste säga att jag är imponerad. Emelie tacklar de flesta problemen själv, kör fast – men tar sig vidare. Detta indikerar på två saker; Dels spelar hon ett riktigt bra och underhållande spel med bra tempoväxlingar. Men Emelie har också växt som tv-spelare. Hon ger inte längre upp vid motgångar, hon biter ihop och försöker igen. Och jag blir så stolt.

Totalt är det Emelies andra sittning med spelet, där hon vid första sittningen trollade bort uppåt fem timmar utan att ens tänka på det. Det lovar minsann gott, mina vänner.