Då har det blivit dags att presentera vår sista adventstävling. I den här tävlingen är det Electronic Arts som står för priset, och det är inget dåligt pris vill jag lova. Det är nämligen som så att det är två av er som har chansen att vinna:

Battlefield – Bad Company 2 Ultimate Edition + Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Vi har ett paket med spel till Xbox 360 och ett till Playstation 3 att tävla ut. Men vet ni en sak det är inte allt. Nej, en av er som vinner, kommer även bli en lycklig ägare till en:

Battlefield Bad Company 2 poster – signerad av utvecklingsteamet!

 

Är inte det ett häftigt pris, så säg? För att kunna lägga vantarna på detta suveräna pris vill jag att ni ska titta på de tre bilderna här nedanför och lista ut vilka filmer de är tagna ifrån. Det är ett tema för filmvalen, men vilket det är tror jag inte att jag behöver avslöja.

När du har listat ut vilka de tre filmerna är, skickar du ditt svar till ludde@svampriket.se . Senast onsdag 22/12 klockan 12:00 vill jag ha ditt svar. Glöm inte att skriva din adress och till vilket format du vill ha spelet. Lycka till!