I veckans avsnitt av Svamppod så tävlar vi ut lite fina prylar från Bandai Namcos nätbutik, men vi känner att även ni som inte lyssnar på oss ska få chansen att delta.

Nedan står det fem namn på karaktärer från Naruto-universumet:

  1. Naruto Uzumaki
  2. Killer B
  3. Baby 5
  4. Black Zetsu
  5. Gamabunta 

Eller inte riktigt. Ett av namnen hör nämligen inte alls hemma i Narutos värld. Tävlingen går nämligen ut på att ni ska maila in det felaktiga namnet till tavling@svampriket.se Glöm inte att bifoga adress. Senast tisdag 9/2 vill vi ha ditt svar.

Det som en kan vinna är ett paket med dessa finfina grejer:

  

Det är alltså en Pac-Man poster, Pac-Man t-shirt (storlek XXL) och en Galaga-väska. Men det är inte allt. Vi har nämligen ett till pris och det är en voucher värd 30 euro som en kan nyttja i Bandai Namcos nätbutik. Så det kommer alltså dras två vinnare.

Lycka till!