Svamppod

Avsnitt 140: Naruto Ultimate Ninja Storm 4, LEGO Marvels Avengers och The Witness

I veckans avsnitt så är det ingen mindre än Tommy Håkansson i egen hög person som sätter sig ner med Ludde för att prata tv-spel. Men de är inte ensamma. Denna vecka föräras Svamppod av ännu en backar-gäst (ni vet, en av dem som har betalat för att denna podcasts existens). Han går under namnet Andreas “Rocco” Eriksson. Väljer ni att lyssna på veckans avsnitt får ni bl.a höra hur Andreas och Tommy blir typ bästis och bundis och hur det låter när Ludde spiller ut en läsk. Självklart blir det även en hel del prat om tv-spel också.

Trevlig lyssning!


Hämta här

Kommentarer

 1. Bempa Älg skriver:

  Det där är ingen Andreas det där är Mats från nördigt!! Låter precis som han!

 2. BooliBoo skriver:

  Hej Tommy och välkommen in i värmen igen. Vi hörs om 40 avsnitt igen.

  Tävlingen borde vara att förstå de fösta 50% av denna pod. Men ni har gjort att jag inte kommer behöva köpa Naruto och The Witness för det var väl de spelen ni pratade om? ?

  Så man älskar alltså Samson och Anders innan man träffar dom. ? Då får jag hoppas jag inte träffar dem så de kan fortsätta vara legender. ?

  Men bra tugg som vanligt även om jag som sagt inte förstod de första 50%. Kul med Andreas som gäst.

 3. samuel skriver:

  Hej svamppod!
  Gillar verkligen eran podcast; kul, mysig och bra balans mellan flummig och seriös. Den enda saken som jag verkligen stör mig på är att ljudet är dåligt mixat. Jag och min kollega lyssnar på er i bilen varje torsdag, och jag tror att jag snart kommer få lätta slitskador med tanke på att jag är tvungen att luta mig fram och vrida på volymratten i olika riktningar ca 25 gånger per avsnitt. Bortsett från det är ni grymma!

  Keep up the good work, och kul att höra Tommys väna stämma igen ^___^

 4. Jonas Larsson skriver:

  Trevligt avsnitt! Tror ni menade att The Witness består av runt 700 pussel, inte 700 timmars speltid:)

 5. Kletet skriver:

  Nu vill jag inte vara taskig mot någon av de tidigare gästerna, men tycker att Rocko var den bästa gästen hittills i podden. Huruvida det hade att göra med att Tommy & Ludde medverkade samtidigt, och inte verkar kunna göra ett dåligt avsnitt tillsammans låter jag vara osagt. Kändes som att Rocko kom in i tugget bra och tilläts mycket plats. 🙂

 6. ReDead skriver:

  Har inte riktigt reflekterat över att Tommy inte varit med på ett tag, då jag ändå hör honom varje vecka i Tommy och Luddes podcast. Men om så inte vore fallet hade jag självklart saknat dig!

 7. Magnus skriver:

  Välkommen åter Tommy! Du behövs för att lyfta in de spel som det inte pratas om normalt, komma ifrån de vanliga titlarna som det pratas om på alla andra poddar.

  Blev intresserad av Naruto så jag har faktiskt börjat att titta på säsong 1. Er beskrivning av serien och spelen väckte intresse. Vilket spel tycker du att man ska börja med om man vill spela Naruto?

 8. Nicklas Pihlainen skriver:

  Yey Tommy är tillbaka!

  Kul att höra er prata om Naruto. Håller på spela spelet själv nu på XBone och gillar det skarpt. Jag är ju en av de där konstiga som hellre läser manga serierna istället för att titta på dem. Jag tycker all den ljud och rörligheten inte väger upp för all annan bullshit man måste stå ut med i Anime. Naruto har enorma problem när det kommer till urusla filler avsnitt och alla dessa oändligt utdragna fightscenerna som inte tillför något särskilt i rörlig form (enligt mig). Jag gillar mer den jämna takten som Manga ger mig.

  Ultimate Ninja Storm ger ju mig en enorm fanservice som för första gången får se mina favorit karaktärer från serien i rörelse. Då utan flashbacks och 15 minuters förklaringar mitt i fighterna.

  Ska bli kul att få läsa och höra dina intryck om Bravely Second senare. Det är ju ett spel man ser fram emot ordentligt.

  Bästa backargästen hittills också!

  Tack och hej, keep on Swamping!

 9. Olov L skriver:

  Nu kommer jag att framstå som det pucko jag är, men vilket läskigt spel menade ni när ni pratade om PT? Jag kommer banne mig inte på det.

Skriv en kommentar