Svamppod

Avsnitt 148: Marvel Battlegrounds, EA Sports UFC 2, Trackmania Turbo och Quantum Break

Denna veckas medvetet försenade pod innehåller en hel del spelsnack från en bio och bilsugen Ludde och en pratglad Anders. Men det blir en rätt kul pod ändå, där ni dessutom har möjlighet att tävla och vinna ett av spelen som vi pratar om. Tack för tålamodet och hoppas ni uppskattar podden.

Hämta här!

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Jag får väl chocka Ludde med att jag håller med honom. Säsong 10 av Arkiv X känns verkligen som dom andra 9 säsongerna nedkokade till 6 avsnitt. Problemet för mig är bara att jag förväntade mig att vi skulle få ett riktigt avslut, något som kunde väga upp det katastrofala slutet på säsong 9. Men jag tycker man slarvade bort för många avsnitt och istället för ett avslut fick vi en cliffhanger. Därför är jag besviken.

  Men men, trevligt avsnitt som alltid, det blir lite mer personlig och mysigt när ni bara är två personer som pratar 🙂

 2. Elias Pettersson skriver:

  En sak: Sjukt jävla bra avsnitt!

 3. Jonas Larsson skriver:

  Det går alldeles utmärkt att köpa Trackmania fysiskt, det gjorde jag, bra pris var det också, 349:- till ps4.

 4. BooliBoo skriver:

  Superhjältefilmer har börjat spåra ur känns det som. Såg Antman i helgen och de flesta verkar tycka den är riktigt bra men den blev för mycket och idén att kunna styra myror är ju bara….. trams. Finns väl inget coolt med det.

  The Division känns som ett riktigt kompetent spel men med lite brister. I ett main mission hamnade jag i limbo där jag dog och spawnade mitt emellan 5 st eldlastare. Dog igen på 1 sek och respawnade på samma ställe och samma sak hände igen och så fortsatte det tills de andra i teamet klarade det. Kul… nej.

  Vad är det för uppdatering i Fifa du inte gillar Anders? Kom en uppdatering för några veckor sedan som gör att lagen som man möter spelar väldigt mycket bättre trots samma svårighetsgrad. Sen så spelar alla lag som Barcelona i eget straffområde där de trots hård press spelar sig ur situationerna även ett lag från div 4 som möter Arsenal.

  Ludde = Fredrik = Ludde….. whaaaaat the f.ck.

  Parkering mellan Bollnäs och Gävle, det är där det händer.

  Bra avslappnat avsnitt med lagom mycket flum.

Skriv en kommentar