TÄVLINGEN AVGJORD!

Efter att jag nu på morgonen klippt ut 50 numrerade lappar och dragit en från en stor grön skål står det alltså klart att nummer 33 är vinnaren. Så  grattis till Jerry, som kommer få koden i sin mail så snart som möjligt! Och tack till alla som bidrog. Bättre lycka nästa gång.

Ludde ringde mig precis och sa att Electronic Arts just givit honom en nedladdningskod för Dead Space 2: Severed till PS3. Och ni vet vad det betyder — TÄVLINGSDAGS! Så om du har Dead Space 2 till Playstation 3 är det bara att ställa upp.

För att han chans att vinna ska du lämna en kommentar med en siffra från 1 till 50. Det är en siffra per person, och glöm inte att skriva din mailadress i uppgifterna så att vi kan nå dig när du vinner. Sen drar vi slumpmässigt numrerade lappar för att avgöra vilken av kommentarerna som vunnit.

Om två personer av misstag valt samma siffra är det den som lämnade sin kommentar först som vinner. Så var noga med att din siffra är unik för dig. Om ingen har valt siffran jag drar först kommer jag dra en till lapp tills jag drar ett nummer som någon valt. Tävlingen pågår fram tills söndag 13:e mars klockan 23:59, eller tills alla nummer är tagna.

Lycka till!