Nu är det alltså den 1:a advent och julen står för dörren. Vad passar då bättre än att vi på Svampriket börjar leka jultomtar och delar ut häftiga julklappar?

Eller delar ut är väl fel ordval. Tävlar ut är väl mera korrekt. Under fyra söndagar framöver kommer det vara en tävling här på Svampriket, där ni våra kära läsare har chansen att vinna awesome priser. Priser som vi är glada över att Bergsala, Pan Vision, Activision och Electronic Arts vill dela med sig av. Så anteckna i almanackan att ni ska besöka oss även den 2:a, 3:e och 4:e advent. Självklart får ni besöka oss alla andra dagar!

Att ha tävlingar så här i juletid, är något vi väljer att göra, för att ge er, våra läsare, något tillbaka för året som har varit. Ett år som verkligen har gått över förväntan. Tack så mycket för att ni behagar att besöka oss, och att ni fortsätter att göra det!

Men nog med struntprat, nu över till det väsentliga, tävlingen!

I den första tävlingen är det Bergsala som står för priset. Det du kan vinna är detsamma som ligger i min stekpanna.

Observera att de figurer som ligger i stekpannan, är mina privata. De som du kan vinna är inplastade och helt flottfria.

Vad behöver du då göra, för att ha chansen att vinna dessa tre mjukisfigurer, föreställande Mario, Luigi och Yoshi.

Inte mycket alls. Skicka ett mail till ludde@svampriket.se med ditt namn och adress och skriv i ämnesraden GOD JUL SVAMPRIKET, så är du med i utlottningen. Det är 3 stycken som kan bli lyckliga ägare till varsin Nintendo-trio!

Tävlingen pågår till torsdag 2:a december klockan 12:00. Vinnarna kommer meddelas per e-post