Videoblogg

Videoblogg – Nyårskarameller

Då var snart 2010 till ända. Jag tänkte tacka för mig genom att bjuda på en lite annorlunda videoblogg. Jag har nämligen gått igenom allt material som jag filmat under året, och har hittat lite som av förklarliga skäl inte har kommit med i de färdiga videobloggarna. Hoppas ni finner det lika underhållande som jag gör?

Men innnan ni trycker på play, vill jag passa på att tacka lite folk. Det är personer som har gjort mitt år med Svampriket lite roligare. Kan avslöja att när vi slog upp portarna för Riket, befann jag mig på en plats i livet som var väldigt turbulent. Tack vare Svampriket och er, blev den perioden lite lättare. Så ett stort tack och en kram går till Emmy Zettergren-Lindqvist, Henke Elsberg, Samson Wiklund, Andreas Ljungström, Anders Brunlöf, Fredrik Malmer, Christian Hedlund, Mattias Andersson, Angelica Norgren samt (såklart) Tommy  och Elin!

Vill även rikta ett stort tack till alla trevliga människor på Activision, EA, Bergsala, Pan Vision, Warner Interactive, Konami, Ubisoft, Nordic Game Supply, Microsoft och Disney Interactive som det har varit väldigt trevligt att stifta bekantskap med!

Självklart en jättebamsekram till alla våra läsare. Ni är bäst!

Vi syns nästa år <3

Inga kommentarer

 1. annasofiaelin skriver:

  Underbart! =D

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Attans att jag inte tänkte på att skicka in min enda blooper från mitt enda videoklipp!

 3. Niklas (Kraid) skriver:

  Ludde dina videobloggar är helt lysande! Vad är grejen med flamingon? Hur som helst, så gillar jag den skarpt!

 4. […] This post was mentioned on Twitter by Ludde Lundblad, Ludde Lundblad. Ludde Lundblad said: Ny videoblogg – Ludde tackar för detta år, med hjälp av lite bloopers och outtakes http://tinyurl.com/2eoy2gs […]

 5. Ercarret skriver:

  Hahahahahaha! Gillade speciellt duschscenen med hejaramsan åt Xboxflickan. 😀

 6. Lunandrez skriver:

  Underbart är ordet! =D

 7. Tug Speedman skriver:

  Spelade ni in blooperserna och outtakesna efteråt?
  Hade du fått något i munnen när du var i duschen och ställde dig upp?

Skriv en kommentar