Då var snart 2010 till ända. Jag tänkte tacka för mig genom att bjuda på en lite annorlunda videoblogg. Jag har nämligen gått igenom allt material som jag filmat under året, och har hittat lite som av förklarliga skäl inte har kommit med i de färdiga videobloggarna. Hoppas ni finner det lika underhållande som jag gör?

Men innnan ni trycker på play, vill jag passa på att tacka lite folk. Det är personer som har gjort mitt år med Svampriket lite roligare. Kan avslöja att när vi slog upp portarna för Riket, befann jag mig på en plats i livet som var väldigt turbulent. Tack vare Svampriket och er, blev den perioden lite lättare. Så ett stort tack och en kram går till Emmy Zettergren-Lindqvist, Henke Elsberg, Samson Wiklund, Andreas Ljungström, Anders Brunlöf, Fredrik Malmer, Christian Hedlund, Mattias Andersson, Angelica Norgren samt (såklart) Tommy  och Elin!

Vill även rikta ett stort tack till alla trevliga människor på Activision, EA, Bergsala, Pan Vision, Warner Interactive, Konami, Ubisoft, Nordic Game Supply, Microsoft och Disney Interactive som det har varit väldigt trevligt att stifta bekantskap med!

Självklart en jättebamsekram till alla våra läsare. Ni är bäst!

Vi syns nästa år <3