I Retroresan gör vi ingen hemlighet av att vi gillar Mega Man. Han har under våra uppväxter varit en idol som än idag är jävligt ball, snygg och jävligt awsome. Om inte annat så bevisade Mega Man 9 det.

Jag brukar inte heller hymla om att jag gillar att dricka Jägermeister. Framförallt jägergrogg slinker allt som oftast ner och trots år av praktiserande så verkar jag inte kunna ledsna på denna kombination.

Denna jul fick jag baserat på dessa kriterier den bästa julklappen någonsin av Emelie. Ett dedikerat Jägergrogg-glas, med Mega Man-motiv! Julklappen blåste mig av stolen, mest av allt för att jag inte på något sätt var förbered på den. Ni ser bilden här ovan, tyvärr med rätt dålig kvalitet men jag tror att de flesta kan se vad glaset föreställer i alla fall.

Så tack till Emelie, och god jul på er alla. Och skål!