Då är det återigen den tiden på året då Sveriges bästa spelmedia skall utses. Svampriket har varit nominerade alla år som vi existerat. Vi har faktiskt kammat hem titlarna Årets Spelblogg och Årets Spelpodcast vid tillfällen.

Givetvis skulle vi tycka det vore kul att få sätta ännu några fjädrar i våra Svamp-hattar. Vi är nominerade till Årets Spelpublikation och Svamppod till Årets Spelpodcast 2016.
Men det är inte allt. Vår alldeles egna Siri har faktiskt blivit nominerad till Årets Speljournalist också. Något vi på redaktionen (Linus är kanske lite bitter över att han ej blivit nominerad?) givetvis tycker är riktigt kul och välförtjänt. Om en skriver sådana här krönikor vore det käpprätt åt skogen om en nominering skulle utebli!

Så in och rösta nu, vilket ni gör här. Rösta rätt. Rösta Riket!