Vi kan gladeligen meddela att vi inte kommer vara lika sena med vår GOTY-utnämning detta år. Faktum är att allt redan är klart. Och hur det gick får ni veta via podden på tisdag och via listan nästa fredag. Spännande, eller hur?

Mario Kart 8 - Folkets val 2014

Mario Kart 8 – Folkets val 2014

Förra året lät vi er utse ”Folkets val” av de spel som släpptes under 2015. Vi tänkte låta detta bli en tradition och erbjuder er därmed att vara med och rösta fram spelet ni tyckte var bäst även denna gång.

Denna gång har vi i intresset av att spara tid (och hinna med) redan valt ut nomineringarna åt er. Det finns totalt sett 27 spel att rösta på och dessa är samma spel som vi i redaktionen nominerade. Men skulle det visa sig att ditt absoluta favoritspel inte återfinns i listan här nedan kan ni också rösta genom att lämna en kommentar.

Ni har precis som förra året tre röster till ert förfogande och detta kontrolleras genom er IP-adress, så om du och en kompis/syskon/själsfrände sitter bakom samma IP-adress så kommer ni inte båda kunna rösta.

Röstningen pågår fram till torsdag, 14:e januari kl. 15:00 och redovisas i Fredagslistan dagen efter. Lycka till!

[poll id=”11″]