Svamppod

Avsnitt 179: Lasse Kronér mjölkar

Niklas tar på sig sina poddförarglasögon för första gången (tror han?). Med sig har han Peter och veckans gäst Felix Gyllenstig Serrao, mer känd som Spelläraren. Tillsammans pratar de om fladdriga penisar i Conan Exiles, lär sig om gacha-spel, att Lasse Kronér älskar att mjölka kor och en hel massa om hur man blandar pedagogik och spel.

Felix sajt Spelläraren hittar du här

Felix på Twitter

Ladda ner avsnittet

Kommentarer

 1. T4 Was Here skriver:

  Fel fel fel fel fel!(i Brasse Brännström röst)
  För det först kallas det Gatchapon i folk mun här i väst. (på dom pods jag lyssnar på atlest…)
  Fast enligt wikipedia så har du rätt så fuck me I guess.. https://en.wikipedia.org/wiki/Gashapon

  Men det jag kan rätta dej på är att det inte handlar om att samla sets, utan mer hur man lägger pengar i en digital automat utan att veta vad man får, som Sune och Fantomen Ringarna i Sunes Sommar filmen.
  Fast med bättre drops.
  Och jag skulle säja att FE:Heroes är det bästa stället för Noobs att starta med serien, eftersom den är gratis, har ingen permadeath och mindre stuff att oroa sej om.
  Men jag kanske cuttar spelet slack för att jag har fått TVÅ 5-Stars av karaktärer som jag ville ha…(Lyn och Tiki om ni undrar.)
  Trixet är att satsa på röd i den “automaten” som har Marth, Tiki och Lyn som 5-star fouces vilket ger bättre odds eftersom dom tre finns med i två av loot listorna.
  Och det magiska talet för att få mest heroes för orberna är 20. 25 om man vill kolla vad som finns först.
  Btw, man får 10 gratis orb om man linkar med sitt Nintendo konto.
  Slutligen, om man kan klara hela “story mode” utan att behöva betala något så tyckare jag att det är ett bra free to play spel för all extra är ju bara där om man behöver mer. Detta gäller även spel som Angry Bird Star Wars t.ex.

  P.S
  Plz gå tillbaka till min Dark Souls fråga, jag vill veta…

  -T4

Skriv en kommentar