Som några av er kanske vet har jag precis avslutat mina studier och flyttat tillbaka till föräldrahemmet till dess att jag skaffat mig jobb och bostad och blivit en produktiv del av samhället. Under tiden jag håller på och roddar med det så kommer Indierapporten ligga på is. MEN! Detta innebär inte att jag helt förpassat rapporten ur mina tankar. Tvärt om pågår planering för fullt. Och jag vill ha er hjälp.

Inför premiären av höstsäsongen vill jag att ni väljer ut tre indiespel för mig att prata om. Jag lämnar valet helt i era händer, men jag ser ju helst att det är något helt jävla magiskt. Ingen press.

Jag har ännu inte införskaffat en PS4 (även om jag förhoppningsvis har det innan hösten) så helst inga tips som är exklusiva till det formatet. Inte till PS3 heller för den delen. Håll er till PC, Mac, Xbox 360 och iPhone. Förutom det: Go nuts.

Varje person får rösta på tre spel, antingen spel som nominerats av andra eller helt nya förslag. De tre spel som får flest röster vinner, helt enkelt.

[poll id=”5″]