Omröstning

Rösta fram nästa Indierapport

Som några av er kanske vet har jag precis avslutat mina studier och flyttat tillbaka till föräldrahemmet till dess att jag skaffat mig jobb och bostad och blivit en produktiv del av samhället. Under tiden jag håller på och roddar med det så kommer Indierapporten ligga på is. MEN! Detta innebär inte att jag helt förpassat rapporten ur mina tankar. Tvärt om pågår planering för fullt. Och jag vill ha er hjälp.

Inför premiären av höstsäsongen vill jag att ni väljer ut tre indiespel för mig att prata om. Jag lämnar valet helt i era händer, men jag ser ju helst att det är något helt jävla magiskt. Ingen press.

Jag har ännu inte införskaffat en PS4 (även om jag förhoppningsvis har det innan hösten) så helst inga tips som är exklusiva till det formatet. Inte till PS3 heller för den delen. Håll er till PC, Mac, Xbox 360 och iPhone. Förutom det: Go nuts.

Varje person får rösta på tre spel, antingen spel som nominerats av andra eller helt nya förslag. De tre spel som får flest röster vinner, helt enkelt.

Bestäm vad som spelas i nästa Indierapport

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Kommentarer

 1. Olle Jonsson skriver:

  Rogue Legacy

 2. Peter Ahonen skriver:

  Rogue Legacy är verkligen ett bra val och något Tobbe borde älska

 3. SpeLinnea skriver:

  Lilly Looking Through!

 4. Stossi skriver:

  Rogue Legacy är sjukt bra och sjukt beroendeframkallande. Har spelat sönder det och klarat allt man kan, men ser det gärna i Indierapporten. Det förtjänar absolut mer uppmärksamhet!

 5. Lance McCloud skriver:

  Röstar på Dungeon Defenders, mest för att det är en personlig favorit. I övrigt kan jag ju tipsa om det kluriga platformsspelet VVVVVV med underbar musik, och Recettear: An item shop’s tale, dungeon crawlern där du driver affären som äventyrarna handlar i.

 6. ReDead skriver:

  Eftersom Shovel Knight kommer att ha släppts tills dess så röstar jag för det!

 7. Anders Brunlöf skriver:

  Kentucky Route Zero röstar jag på. Klart den borde vinna. Jag är chef och bestämmer!

  • Pilkington skriver:

   Chef? Men snälla Anders, enligt säkra källor (läs Linus) har vi redan konstaterat ett tyranni utan dess like.

   “Once you were civil
   Until desire brought upon evil
   You conceal, steal and kill
   To round up your shady deals

   I do not wish to intrude
   Neither do I wish to be rude
   But did you know as you should
   That evil will never conquer the good”

   (Chidi)

Skriv en kommentar