Troféjakten blev en betydligt mer utdragen och långvarig historia än vad både jag och Jonas hade tänkt oss. Just avståndet mellan nivå 12 och 13 var inget vi hade räknat med.

Men skam den som ger sig, och efter min tredje platina-trofé dingat hade jag nått 97%. De resterande tre procentandelarna plockades sedan in via lite God of War 3 och Call of Duty: Black Ops.

Så tillslut nådde jag nivå 13, vann därmed jakten och kan nu casha in mitt pris. Såhär såg ställningen ut efter jakten var avslutad:

Vi får dock se om det blir under julledigheten som Jonas får bjuda mig på den där middagen. Min favoritrestaurang i Bollnäs har nämligen stängt över jul och nyårshelgen, vilket är riktigt jävla dumt. Och jag hade ju ställt in mig på att äta just där. Så ja, vi får se.

Just nu när allt är över känner jag att det här var en jävligt kul tävling, något som jag gärna skulle göra igen, men kanske lägga upp tävlingen på något annat sätt. Vi får se hur pass upplagd Jonas är när jag väl hinner träffa honom. Eller är någon annan sugen?

Tack för god match Jonas, och ett stort grattis till mig!