Spelbloggaren Spelmalmer drog under december månad igång ett mycket intressant och roligt projekt, nämligen Sveriges spelbloggares Game of the Year 2010. Jag blev inbjuden till detta projekt, men hade tyvärr inte tid att varken svara, ta ställning eller medverka i det. Vilket var jävligt synd, eftersom jag älskar sånt här och projektet resulterade i massvis med intressant läsning.

Som en liten kompensation tänkte jag därför under årets sista dagar bedriva min egna lilla Game of the Year-listning här på min blogg, starkt influerat av Spelmalmers initiativ. Jag kommer räkna ner årets tio bästa spel och dessutom tilldela underkategori-priser, till spel som kanske inte tog sig in på topp 10, men som förtjänar uppmärksamhet ändå.

Något fantasilöst väljer jag att kalla mini-projektet för Bitlöfs Game Of The Year 2010.

Allt ska vara uppe och publicerat innan året är slut, så jag har en hel del att stå i. Hade jag haft mer tid och tillgång till en bättre PC hade nog en videolista varit aktuellt, men denna gång får jag rikta in mig på text.

Allt drar igång under morgondagen. Håll hårt i hatten!

Bloggarna som deltog i Spelmalmers initiativ var:
Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Gaminggrannar, Gamingmama, Kraid, Lunandrez, Megastorm, Munins skärvor, n00b schoolbus, Onlajn, Pixelviking, Savepunkt, Spel på allvar, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar, Victoria Saade och Xboxflickan & Nikke.