Videorecension

Test: Tritton AX PRO

Direktlänk.

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Det var en matig recension! Förlåt min totala okunskap i ljudteknik, men vad blir skillnaden att koppla hörlurar direkt i tv:ns ljud ut jämfört med de 35 olika adaptrarna man behövde här? Hela surroundgrejen kanske går förlorad då, eller?

  Coolt att kunna justera ev. osynk i ljudet! Du säger att de är prisvärda, men nämner aldrig priset. Närmare 2000 kr ser jag efter googling. Jag är ingen ljudoman, men det vore coolt att testa dessa nån gång för att se om man märker extrem skillnad. Jag är själv inte så kräsen med ljud, men vill man ha en maffig upplevelse så är det ju lika bra att löpa hela linan ut kanske. 🙂

 2. Samson skriver:

  @SpeLinnea: Skillnaden blir att du tappar surroundfunktionaliteten. Det sitter som sagt 4 högtalare i varje öra och dessa är vinklade så att ljudet studsar in i ditt öra på samma sätt som ett ljud bakom dig skulle göra. Kopplar du direkt via din TV får du bara höger-vänster. Här får du Höger fram, Höger bak, rakt framifrån, subwoofer i ena örat och vänster fram, vänster bak, rakt framifrån och subwoofer i det andra.

  Det är det du betalar det där extra för med dessa lurar.

 3. SpeLinnea skriver:

  Ah, tack! Nu är jag med igen. Jag anade starkt att man inte skulle vilja ha så många sladdar om det inte verkligen behövdes.

 4. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Informativt och lite underhållande =)

  Har hört att en del Triton lurar har problemet att de inte håller så länge. Astro headset blev jag rekommenderad i stället av någon källa jag inte minns. Är detta något du vet lite mer om?

  En annan sak jag kom att tänka på var att du nämnde att chatten över “live” och “psn” var dålig men att den var bra med PC. Jag använder standard headsetet till xbox 360 för att prata med folk och det är en stor del av mitt spelande, är det ett vanligt problem bland dessa lurar så kanske jag inte borde skaffa något alls?

  Har verkligen inte råd att skaffa ett till headset just nu men någon gång kanske jag skaffar ett som fungerar med konsolerna och då är det bra att veta lite vad som fungerar och vad som inte gör det.

 5. Samson skriver:

  Haha, “Titeltext här”. Vilken skön miss =)

 6. SvenneFenne skriver:

  Bra recension! Har en liten fråga. Vet inte om du har testat dom, men hur står sig “Tritton AX Pro” gentemot “Turtle Beach Ear Force X41”? Funderar på de sistnämnda men vill gärna inte köpa grisen i säcken.

Skriv en kommentar