Crysis 2 är bra spel. Efter min första kväll med spelet, misstänkte jag att min förtjusning över spelet, berodde på att jag inte längre spelade Homefront och kände en viss oro över att den förtjusningen skulle försvinna!

Men…

Crysis 2 är ett jättebra spel. Efter min andra kväll tillsammans med det, visade det sig att min oro var onödig. Det fortsatte att leverera, timme ut och timme in. Ett tag slog det mig att, detta är nog det bästa spelet hittills i år. Men det vara bara för att jag för en kort sekund glömde bort detta 😉
Men skämt å sido. Crysis 2 är ett förbannat välgjort fps. Det ser snyggt ut och låter snyggt. När jag stötte på min första vattenpöl i spelet (Ja, jag brukar bedöma grafiken i ett spel, efter dess vattenpölar. Således är ett spel utan vattenpölar, per automatik skitfult. Nu vet ni det!) tappade jag hakan. Det var den snyggaste vattenpölen jag någonsin sett. Den var till och med snyggare än de jag har hemma på min gård!
Men det har inte bara yta. Det har ett otroligt skoj samt varierat gameplay också. Det är hela tiden upp till dig hur du vill ta dig an, de olika situationer som uppstår. Vill du vara våghalsig och försöka skjuta allt som rör sig på en gång, eller vill du hellre ta dig an fienderna på avstånd, eller vill du smyga dig runt dem eller helt enkelt köra en Forrest Gump och springa som bara den, går det också lika bra. Det är jättekul att spela om ett parti, men med en helt annan taktik, och det höjer verkligen omspelningsvärdet.

Men…

Fordon med endast hjul, inge kul!

Allt är inte guld, eller som i Crysis 2’s fall, vattenpölar som glimmar. Jag har stött på ett alldeles för stort antal buggar och väldigt ofta verkar det som att AI’n får hjärnsläpp och beter sig väldigt underligt, som att t.ex stå och springa emot en vägg i 5 minuter för att sedan helt plötsligt bara försvinna i tomma intet!

Men…

Trots det finns det absolut ingen anledning för dig att inte införskaffa Crysis 2. Så ta med dig ditt surt införskaffade ex av Homefront till närmsta spelaffär och byt in det till ett förbannat jävla bra fps istället!