Vissa spel ska man bara ha spelat. Så är det! Vilka dessa spel är kan vara olika, beroende på vem det är som har en åsikt om det. Skulle du fråga mig, skulle jag svara The Legend Of Zelda – A Link To The Past, Silent hill 2 och Gears Of War 2 (i co-op) eftersom de är mina favoriter i sina genrer.

Jag tänkte nu  berätta för er vilka spel det är, som jag vet att jag bara ska ha spelat, men ännu inte har gjort och med största sannolikhet, aldrig kommer att göra!

Mass Effect 1 & 2 och Fallout 3
Tid! Här handlar det om tid. Tid som jag inte har. Jag har faktiskt påbörjat både Fallout 3 och Mass Effect 1, men som den småbarnsförälder jag är (låter kanske dumt att skylla allt på min barn, men de är faktiskt ganska tidskrävande) har de båda spelen runnit ut i sanden och att fortsätta från min senaste sparpunkt i de spelen skulle vara som att träffa en random människa i kön på ICA, som det visar sig att man (tydligen) känner, men absolut inte kan komma ihåg. Enda alternativet för mig om jag skulle spela igenom dessa spel, är om jag skulle börja om från början. Men som sagt, då skulle jag behöva tid. Tid som inte finns!

Half Life 2
Jag vet inte hur många gånger jag har stått vid begagnathyllan på spelbutiken och tagit upp The Orange Box till 360 i min hand, för att i nästa sekund ställa tillbaka den. Varje gång vet jag att det är ett korkat beslut. Jag tror att Half Life 2 är det spel i detta inlägg som jag har hört mest positiva saker om, och även det som de flesta tappar hakan över, när jag berättar att jag aldrig ens har testat det!

Super Metroid
Här handlar är det mest en fråga om tillgång. Som de flesta av er vet, har jag nyligen blivit med ett SNES.
Super Metriod var inte ett av spelen jag fick med vid köpet. Har tittat runt på nätet lite, men känner att det inte riktigt finns utrymme att inhandla ett Super Metroid till ungefär samma pris, som ett nytt spel kostar idag.
Men hallå, tänker du, det finns väl på Virtual Console för en billig peng? Visst gör det det, men ska jag spela det, ska jag spela det på det sätt det är tänkt att spelas. Så om inte någon vänlig själ (Samson Wiklund, jag tittar på dig) lånar mig ett exemplar, kommer även denna pärla förbli ospelad.

World Of Warcraft (eller valfritt mmo)
Sådana här spel skulle kunna placeras i samma fack som ME1 & 2 och Fallout 3, alltså tidskrävande spel, men de ligger på denna lista pågrund av en annan sak. De spelas nämligen på PC. Jag spelar inte PC. Jag har börjat så smått att testa att sitta vid datorn och spela spel. Men det funkar helt enkelt inte. Det är inte min grej. Jag är alldeles för hårt fostrad sittandes på en heltäckningsmatta, en meter ifrån TV-apparaten med en rektangulär handkontroll i min hand. Jag har helt enklet för dåliga musvana…när det kommer till spel, vill säga!

Det finns säkerligen en uppsjö till av spel, som jag borde ha spelat? Som tur är kommer jag inte på några just nu, så jag kan fortsätta att ”bara” behöva ignorera ovan nämnda titlar ett tag till 😉