Ska vi leka en lek? Den heter ”gissa ras, kön och nationalitet”, och går ut på att ni ska gissa vilka raser, nationaliteter och kön karaktärerna jag beskriver består av. Karaktärerna i fråga är hämtade direkt ur Ghost Recon: Shadow Wars till 3DS, som jag gjorde en minirecension av förra veckan. Jag ger er vilka raser och kön ni ska dela ut, sedan är det upp till er att matcha ihop dem med de sex  karaktärerna jag beskriver. (Undvik att kika på kommentarerna innan du gissat, annars blir det kanske spoil.)

Raserna och könen består av: 1 asiat, 1 vit, 1 svart, 1 ryss, 1 kvinna.

Person 1:
Stark och hård. Är ganska burdus och har ett enormt maskingevär vid sin sida som med lätthet röjer ner mängder av fiender. Är dock inte så mobil av sig på grund av vapnets tyngd. Tog ut flera fiender på egen hand medan de andra var på väg.

Person 2:
Är spelets healer med svag puffra. Personens första mål i spelet var att springa till en stuga för att söka skydd i väntan på att de andra skulle komma till räddning.

Person 3:
Det här är gruppens ledare. Personen är lite av spelets huvudkaraktär, och har ett ganska vanligt regelrätt automatvapen till sitt förfogande. Bestämd, smart, cool, erfaren, dominant.

Person 4:
Spelets skurk.

Person 5:
Som jag förstått det är den här karaktären något av en bästa vän och trogen vapendragare till huvudkaraktären (Person 3). Lite som en side-kick. Den här karaktären är smart och har ett snipergevär som är bra för att plocka fiender på avstånd.

Så nu när ni har pyttelite information om varje karaktär, kan du peka ut vem som är vit, vem som är asiat, vem som är svart, vem som är rysk och vem som är kvinna? Trots att jag försökt att inte ge en enda avslöjande ledtråd relaterat till kön, ras eller nationalitet. Jag gissar att många kommer ha alla rätt, och att vi därmed kan anklaga Ghost Recon: Shadow Wars för att nyttja otroligt uttjatade klyschor.

Det fick mig att tänk tillbaka på inlägget jag skrev om svarta tv-spelskaraktärer.