Övrigt

Speltriss #6

Tjena! Vanligtvis är det som ni vet Ludde “Mista Lova Lova” McLuddster som har hand om EmmyZs speltriss, men idag är det jag som skuttar in med tre bilder. Den här gången är det på temat kärlek, och då tänkte jag vara uppenbar och helt enkelt spela på hjärtan. Här är tre hjärtan från tre av mina absoluta favoritspelserier.

Companion cube från Portal är given. Kärlek i kubik.

Link är alltid på jakt efter att få sitt hjärta fulländat.

Och vad är mer kärlek än det hjärtformade fickmonstret Luvdisc!

 

Inga kommentarer

 1. Geniala bilder!
  Det här har du gjort bra, Tommy!
  Luvdisc är riktigt fin.

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Tack! ^^,
  Luvdisc tackar också, med en puss på kinden. Den är varm och lite fuktig.

 3. […] Svampriket Kärleken mellan far och son är stark i Heavy Rain och prägöar dessutom stora delar av berättelsen. Final Fantaxy XIII bygger nästan i sin helhet på en kärlekshistoria där Serah och Snow är ett ytterst vackert kärlekspar. En av de mer gripande scenerna i Dragon Age 2 som visar att kärlek inte alltid är lätt. Långt ifrån! […]

Skriv en kommentar