Veckans speltriss är en bloggserie skapad av EmmyZ. För mer info, besök hennes blogg.

Anders Brunlöf

När det var Anders som tipsade Emmy om veckans tema så kändes det ju som att han skulle fixa färdigt sitt bidrag snabbast av alla. Så blev det ju verkligen inte – hans vecka var plötsligt fullproppad med massvis med aktiviteter och därtill ligger hans motivation på rekord-låg nivå i nuläget.

Men nu under eftermiddagen fick han tummen ur (Tack Mattias ’Onlajn’ Andersson), och klistrade ihop en bild;

”Jag använde Uncharted 3 som en röd tråd i bilden, även om det bara är logotypen som egentligen kommer från spelet i sig. Nathan Drake fick gestaltas av en Megaman-liknande figur medan hans fiender är starkt influerade av en viss typ av fiender i Borderlands. Bakgrunden i sin tur, är hämtad direkt från Super Mario Bros. 3 (Allstars-versionen).

Jag hoppas att mitt förslag på tema var uppskattat och jag tycker det var jättekul att se all kreativitet som bubblade upp denna vecka.”

Samson Wiklund

Samson ville inte vara sämre utan knåpade också ihop sin hackbild.

”Jag hämtade inspiration från de tre spelserierna som jag är mest spänd på i dagsläget. Gears of War, Mass Effect och Team Icos saga. Alla tre är anspelar på hopplöshet så jag ville pröva att se hur det skulle kännas att först behöva fälla en Brumak för att sedan ta sig an en koloss och slutligen en armada av Reapers.”

Originalen: