Veckans speltriss är en bloggserie skapad av EmmyZ. För mer info, besök hennes blogg.

Denna gång har Emmy valt temat husdjur för veckans speltriss.  Personligen har jag inte haft allt för många kelgrisar under mina barndomsår, då jag var en del av en familj som var allergisk mot de flesta former av luddiga följeslagare. Detta resulterade i att  medan de andra barnen i klassen gullade med sina hamstrar och lekte med sina katter rullade jag rombollar åt min trogna sköldpadda Grattulerar.

Här följer alltså tre bilder på nördcreddiga och särdeles fantastiska sköldpaddor.


Vi börjar med kanske spelvärldens mest förbisedda lilla sköldpadda; Koopa Troopa. Här illustread lite mindre nintendogulligt av Mike Puncekar.

 


Man kan inte stava ”nördcreddiga sköldpaddor” utan TMNT. Orginalserien nylanserades i maj av IDW med fenomenala Dan Duncan som illustratör och Silent Hills Tom Waltz som manusförfattare, så förhoppningsvis kan vi få ett Arkham Asylum-svart spel inom några år.

 


Sist och absolut störst i både betydelse och omfång, Great A’Tuin.  Nuff said.

 

Andra deltagare denna vecka: