Recension

Legend of Zelda: Skyward Sword

Sida 1 den analoga recensionen av Skyward Sword


Kommentarer

 1. blutt skriver:

  Finner inga ord 🙂 Malin är typ bäst!

 2. Quid skriver:

  Grymt recension! Otroligt gullig! 😀

 3. Peter Ahonen skriver:

  Bäst. Bäst bäst bäst.

 4. André Lundahl skriver:

  Kan vara den bästa recensionen jag sett! <3

 5. NuYu skriver:

  Fantastiskt.

 6. Nidde skriver:

  Tar det som att Phantom Hourglass och Spirit Tracks inte räknas?

  Kul idé och väldigt starkt jobbat.

  Dock är jag inte ett fan av resultatet. Om jag inte vetat något om Skyward Sword innan så vet jag inte om jag hade hängt med i allting, och om jag inte varit med i Zelda-serien tidigare så hade jag definitivt inte förstått vad du menar med många av de koncept som du presenterar.

 7. SpeLinnea skriver:

  Jätteroligt! Det är så fint hur du ritar dig själv, påminner om min favoframsida på ett spel (http://www.nakoko.es/radirgy_17627_r50701.jpg ). Skrattar gott med alla pilar, som Bioware-mingvasen, igenimmade glasögon m.m. Du har sjungit en recension och nu ritat en. Vad kommer härnäst? Hoppas på dans eller performance art. 😀

 8. Tove Bengtsson skriver:

  Såg den in-the-making och resultatet är MAGNIFIKT (även om jag kanske hör till de som bor hos Riddar Kato). Jag avundas dig den där spelkänslan. Den får jag så sällan numera! Hejja dig!

 9. Frankie skriver:

  Åh Malin. Du är så jävla bäst. Klockren recention. Och tack Malin! Tack för att du är så jävla rolig!

 10. MetalSlime skriver:

  Lysande! =)

 11. Familjenspel skriver:

  Idén är briljant, resultatet tycker jag tyvärr blev rörigt. Kan själv för lite på djupet om Zelda för att greppa jämförelser och liknande. Känns som en hyllning till Zeldaserien mer än som en recension av Skyward Sword, men det kanske var meningen?

  Det förmedlar dock känslan av att Zelda SS är för de redan frälsta så jag blir mer stärkt i min pass på det hela.

 12. Trazh skriver:

  hahah, detta var bland de bästa recensionerna jag sett i år! känner igen mig så väl och fint utarbetat.
  Go Malin! Go Svampriket! <3

 13. Malin Söderberg skriver:

  @Nidde @FamiljenSpel
  För att förtydliga, det här är naturligtvis inte ämnat som en “riktig” recension. Jag förutsätter att man har grudndläggande kunskaper om spelserien (samt gärna känner igen situationerna i SS) och att göra en sån här grej “seriöst” skulle bara bli styltigt och ansträngt. Precis som kareokerecensionen av El Shaddai och Samsons recension av Duke Nukem Forever hoppas jag att den tid jag lägger ned på att producera materialet i sig blir en form av omdöme för spelets kvalié.

  Vill ni läsa en sansad bedömning rekommenderar jag våra månadsresuméer, där även Skyward Sword finns med.

 14. Tommy Håkansson skriver:

  Ribban höjs än en gång! När du berättade konceptet trodde jag aldrig det skulle bli så här fint. Och jag har faktiskt tänkt på de inte så subtila antydningarna, nu när du fått mig att söka efter dem. -_-

  @Nidde @Familjenspel:
  Jag kommer skriva en sån där klassiskt styltig och stel avhandling om spelet när jag är klar med det. Tyvärr kommer det dock förmodligen räkna ännu mer med att läsaren är insatt i serien. Men det beror bara på att jag inte vill ha något att göra med folk som inte älskar Zelda.

 15. BG skriver:

  Nu känner jag att jag kan dö lycklig. Bästa recension jag någonsin läst. Klarade spelet idag och har svurit åt exakt samma grejer. Men vist fan förlåter man bristerna när det som är bra är SÅ BRA! 😀

 16. Spel-Malmer skriver:

  Fina teckningar. Du fångar mycket karaktär i enkla linjer. Riktigt bra gjort.

  I övrigt så påminner mig konceptet om när destructoid en första april gjorde hela siten old school med allt bestående av ritade och handskrivna texter. Alla nyheter och recensioner. Allt scannat. Ville man kommentera fick man faxa in. 😀

 17. pixelviking skriver:

  Maaaaliiiinnn!!! Heeeeeelt fantastiskt ju!
  Du ritar så fantastiskt att jag såg det hela som en tecknad film. Underbartunderbartunderbart!

 18. Niklas Sintorn skriver:

  Malin, du är inte klok någonstans! På ett bra sätt ^_^

 19. Marcus Svensson skriver:

  Ger en stor tumme upp för kanske den mest intressanta och inspirerande recensionen av detta spel! Nyskapande, rolig, engagerande! Självklart kommer jag att länka till detta lilla mästerverk på ZeldaSverige!

 20. Mats Nylund skriver:

  Så det var så den blev – kanonbra! Jag är lite stolt över att jag har “handscannat” in alla sidorna. D v s lagt dem på golvet och plåtat dem med systemkamera :).

Skriv en kommentar