Videorecension

Super Mario 3D Land

Kommentarer

 1. Benny Holmström skriver:

  Shit vad det kommer spel nu alltså. Är inte ens halvvägs genom Skyrim, och nu kommer Zelda, Mario och Assassin’s Creed på samma gång.

  Fin recension och episkt gästspel! 😀

 2. Trazh skriver:

  Jag var skeptisk till detta spelet vid de första bilderna och ett bra tag efter det. Såg ut som ett Mario-spel man redan sett.
  Men börjar bli mer och mer övertygad om att det är ett bra spel. Om jag skaffar 3DS någongång så blir detta ett givet köp.
  Skitbra video och kul surprise!

 3. Quid skriver:

  Det verkar ju riktigt najs, vi får se om tomten kanske kommer med en 3DS till jul 🙂

 4. T4 was Here skriver:

  Synd att jag redan valde Zelda först… Nåja, nästa år!

 5. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Hmm, då finns det en anledning till ett köp nu alltså. Jag föredrar flera anledningar för ett köp men det kanske man får med tiden. Jäkligt synd med kontrollen asså. Sirap! 🙁 Men spelet såg ju rätt fränt ut.

 6. Tobias skriver:

  Fick hem spelet igår och njuter av varenda liten sekund.
  Jag tycker att man lärde sig kontrollen rätt snabbt men håller med om att han ibland inte hoppar lika långt som man vill att han ska. Men de flesta gångerna jag dött på är när jag själv slarvar och hoppar utanför banan. Är riktigt nöjd och vill aldrig att det ska ta slut. 🙂

 7. Tobias Andersson skriver:

  Efter att ha testat spelet på Gamex så kan jag hålla med om att kontrollen inte sitter som en smäck den här gången. Mario är dock Mario och blandar du trean med Galaxy så verkar du få det här. Väldigt bra svårighetskurva också så att sånna som jag kan spela samma spel som sånna som Ludde. Förreten Ludde, sluta gnäll på att Tommy gnäller! Sen måste jag bara kommentera svengelskan i “nya objektiv” 😀

  Bra recension Tommy, dina videos blir bättre för varje gång.

 8. Dark2 skriver:

  Tumme upp Tommy, för en bra recension.

Skriv en kommentar