GOTY 2011

Årets outfit

Vår vinnare är, utan den minsta fundering;

Tanukidräkten

Hur kan något annat än tanukidräkten vinna årets outfit? Inte nog med att en av Marios mest ikoniska powerups gör comeback i ett nytt spel efter över 20 års väntan. Dräkten lyckades även få PETA att protestera mot Marios virtuella pälsbärande, vilket å andra sidan inte är mycket till prestation. Men Marios rumpa var inte det enda som Nintendo satte dit tanukisvansar på. Den här gången fick även Bowser, Toads, goombas, bullet Bills och till och med thwomps randiga svansar. Det var som att Nintendo hittade hundra lådor tanukisvansar som beställdes i början av 90-talet, men hade glömts bort i någon lagerlokal. Till och med go-karts fick svansar!

Men i slutändan är det årets outfit för att den lyckas få en medelålders, tjock liten italiensk rörmokare se så urbota gullig ut att jag nästan blir en furry. Jag är ledsen, PETA. Men det kan inte hjälpas.

Skriv en kommentar