Mitt i julstöket stökar också vi undan en trio titlar i rasande tempo. Tre snabba är tillbaka på allmän begäran och dessa är titlarna denna gång:

Cabela’s Survival – Shadows of Katmai

Jag hade oväntat skoj med Cabela’s Dangerous Hunts som släpptes tidigare i år. Det var ett fps i vildmarksmiljö som med fördel spelades med ett fräckt plastgevär. Så jag måste erkänna att jag faktiskt blev lite småpepp när Shadows of Katmai landade i Svamprikets brevlåda. Det visade sig dock att den peppen var obefogad. Istället för ett fps, får du här en tredjepersonspangare. Inget fel med sådana, men försök att spela med ett plastgevär!!! I detta spel är jag verkligen inte kompis med kontrollen och det känns som om den inte ens vill försöka bli vän med mig. Gör om gör rätt.

WRC FIA World Rally Championship 2

DiRT 3 står sig fortfarande som en av de bästa spelupplevelser jag har haft under året. Av alla de spel som utspelar sig på fyra hjul är de som fokuserar på skitigt, trångt rally min solklara favorit. WRC 2 är DiRT-seriens mest solklara konkurrent och kommer också välutrustat till startfältet. Men även om spelet är minst lika snyggt, minst lika följsamt och strömlinjeformat så saknas något. Den lite mer realistiska tonen tilltalar mig inte alls och genomgående för hela upplevelsen är att det mesta känns lite klent och stelt. Milestone Studios behöver lära sig själva, och WRC-serien, att våga skita ner sig lite mer.

Frogger 3D

Läs titeln en gång till. Frogger 3D! Så gör du det ännu en gång. Frogger 3D! För säkerhets skull gör du det en sista gång. Frogger 3D! Så där, nu har du fått en bra bild om vad detta spel är. Det är Frogger. Fast i 3D och i en upphottad,tuffare och modernare stil. Det känns lite hip hop(p) över hela upplägget. Ett upplägg som gameplaymässigt faktiskt roar än idag. Jag har kul med det här spelet och kan inte låta bli att tänka på detta, när jag ligger i soffan och spelar Frogger 3D.

Game over.