Secret of Manathon

Del 2: Den med lilla Leben

Svamprikets “let’s play” fortsätter. Denna gång får Anders också vara med och spela. Vi irrar fortfarande omkring, så om du stör dig på att se på folk som inte vet vad de sysslar med, titta åt något annat håll.

Även denna video lider av rätt dålig ljudkvalité, samt vissa problem med synk. Problemet är i skrivandets stund löst, men eftersom vi spelat in en del i förväg så dröjer det till del 4 innan förbättringarna kommer.

Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta och ändå uppskattar videon.

Kommentarer

  1. Moonblight skriver:

    Trevlig Lets Play måste jag säga! Ett av mina absoluta favoritspel till SNES.

    Men säg att ni har kommit på hur man laddar attackerna med vapen.
    Håll ner attack-knappen efter en attack.

Skriv en kommentar