En sak ska du ha klart för dig, innan du fortsätter att läsa denna text. Detta är inte en spelrecension. Det kan det inte vara. Det jag har roat mig med är inte ett spel. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt vad jag ska kalla det, men vad det än är, så är det förbannat roligt iallafall!

Roligt? Där har vi det! När är det man har som roligast, förutom när man spelar? Jo, när man leker! Således bestämmer jag här och nu att detta är de mest tokiga och roliga lekarna du kan syssla med i ditt vardagsrum för tillfället.

”Just det här med att upptäcka, är vad som gör Happy Action Theatre så underhållande”
Double Fine Happy Action Theater är alltså en samling med lekar du kan göra med din Kinect. Vissa av dem är extremt underhållande, som till exempel att bada i lava och kasta eldbollar eller att härja omkring som en Godzilla-wannabe i en stad och förstöra allt i din väg. En annan lek går ut på att du tar kort på dig själv, flera gånger i olika lager, så att det ser ut som att du ger dig själv en avsugning, samtidigt som du blir påsatt bakifrån. Självfallet går det säkert att leka den leken på ett helt annat sätt, men det är inget som jag har upptäckt!

Just det här med att upptäcka är vad som gör Happy Action Theater så underhållande. Det finns inga instruktioner överhuvudtaget utan det är helt och hållet upp till dig, att skapa din upplevelse!

Förutom att kittla mitt barnasinne imponerar Happy Action Theater mig rent tekniskt också. Det märks att Double Fine har full koll på hur en Kinect fungerar och vad den är kapabel till. Det går att leka upp till sex deltagare samtidigt utan några som helst problem. Det är riktigt bra med tanke på att de flesta Kinect-titlar får problem så fort det är mer en än spelare i blickfånget.

Har du en Kinect är det ingen tvekan. Du ska ladda ner Double Fine Happy Action Theater. När du har gjort det kommer du att skratta, det kan jag garantera!