Secret of Manathon

Del 10: Den där vi aldrig får förlora hoppet

Vi lämnar kung Tryffel och ger oss på jakt efter varmare breddgrader. Vi är lika vimsiga som sist, men lyckas ändå stappla oss åt rätt håll.

I denna video har vi valt att klippa in lite OT-material grundat i det vi snackar om när det inte händer vidare mycket. Berätta gärna för oss vad ni tycker om det, om det är något som ni vill se mer eller mindre av.

Och glöm inte att tagga era tweets med #Manathon när ni twittrar om våra framgångar. Vill ni nå oss personligen är det @brunlof och @tobbefix som gäller.

Kommentarer

 1. BG skriver:

  Det här var nog lite för långt avsnitt ändå. Trots mitt hat mot spelet så uppskattar jag verkligen att följa den här genomspelningen. Den här gången vart det dock lite för påfrestande, och en bit in i letandet efter kanonen börjar jag “spola” tills ni äntligen var framme. Försök gärna hålla er runt 45 minuter i framtiden.

 2. Tobias Andersson skriver:

  Målet är 45 minuter men när det inte finns någon sparpunkt så kan vi inte göra så mycket. Ja det där kanonletandet var skittråkigt, vi har dåligt lokalsinne ibland helt enkelt 😉

 3. Quid skriver:

  Om ni själva vet att det är ett tråkigt parti så kan ni ju redigera bort det innan publicering 🙂

 4. Ivan skriver:

  Jag tycker inte ni ska göra det, det som är charmen med Blind Let’s play liksom, fortsätt som ni gör!

 5. Niklas Sintorn skriver:

  Hejsvejs! Satt och slökollade på ert runtirrande och höll på att trilla av stolen när ni helt plötsligt började snacka om mig! Och ja, jag gillar MMA och alla annan kampsport skarpt. Även om jag kanske inte kollar varenda UFC-gala så försöker jag hålla mig á jour med vad som händer inom fighting-världen. Jag tränar och håller träningar med min capoeiragrupp på MMA Alliance i Malmö där bland annat före detta BJJ-världsmästaren Peter Blackwell håller träningar. 🙂

  Tackar för klippet på Marcus “Professor Barrãozinho” Aurelio magiska knockout! Den sitter som en smäck varje gång. Det är många, framför allt de brasilianska, fighters som tränar eller har tränat capoeira och visst går det att se på en del av dem. Till och med den store Anderson Silva har gult bälte i capoeira och använder sig av en hel del tekniker i sina fighter.

  Okej, tillbaka till Secret of Mana. Har två grejer att kommentera. De där siffrorna jämte vapnets level som Tobbe undrade över är helt enkelt hur många procent till nästa level ni har. Alltså 1:57 är level 1 med 57 procent till level 2.

  Dessutom kan jag rekommendera att använda den mest “basic” av de tre magierna i varje skola (alltså freeze etc.) när ni magi-grindar. De använder mindre mp än den som gör både skada och status ailments och har jag inte helt fel levlar magierna lika snabbt oavsett om man använder en billig eller dyr magi.

  Peace, love and styrketräning!

  Numrena vid vapnen, hur långt kvar till lvl.
  använd magin som kostar minst, tror att det levlar lika snabbt ändå.

 6. Niklas Sintorn skriver:

  Jäkla fint att jag lyckades dela med mig av mina anteckningar jag gjorde medan jag tittade på avsnittet där längst ner i kommentaren också 😀

Skriv en kommentar