Quicktitt

The Walking Dead: Episode 1

Eftersom jag är ett fan av tv-serien The Walking Dead (men tyvärr aldrig läst serietidningarna) var jag tvungen att införskaffa Telltale Games spel som baseras på just precis The Walking Dead. Låter ett äventyrsspel som fokuserar mer på människors relationer än ren och skär zombieslakt? Då borde du ta dig en titt.

Kommentarer

 1. miniRoach skriver:

  Kollade bara 5 minuter (ville ha mer “spoilat”), men gillade det jag såg. Både av spelet och sättet du berättar hur det funkar. Snyggt och smidigt.

  Det får bli ett köp! Gillar den grafiska stilen, och att det är väldigt dialogdrivet.

 2. miniRoach skriver:

  Meh. Ville INTE ha mer spoilat. Var är editknappen! 😀

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Hehe, mjo. Spoilers är ju alltid en risk. Speciellt när man visar upp ett spel som är nästan helt storydrivet. Jag tog den minst händelserika delen, men vill man redan ha spelet finns det absolut ingen anledning att spoila ens det för sig!

Skriv en kommentar