Retroresan

Spider-Man VS. Batman

Vi hörde att ni gillade långa avsnitt? Vilken tur, för veckans fredagsmys klockar in på över 4 timmar, något omedvetet och oplannerat. Vi raljerar på med en extra lång postsäck, en massa snack om både Batman och Spider-Man och även de spel som de spelar huvudrollen i denna vecka. Ni får även två musikpauser och en sagostund på det. Mycket att bita i. Skynda er att lyssna, annars hinner ni aldrig färdigt tills nästa avsnitt kommer ut.

Musik

Länkar

Spider-Man VS Batman

Kommentarer

 1. Tobias Nilsson skriver:

  The Dark Knight Rises är den uppkommande filmen med batman. Jag har för mig att serien när batman är gammal heter The dark knight returns. Det kanske finns fler? Är inte så inne i Batman så vad vet jag. hehe..

  I varje fall, har inte läst den men flickvännen har den hemma och ska ta och läsa den när tiden räcker till ( har precis läst igenom hela Marvels Civil Wars, så just nu är det Spider-Man Back in black och The Death och Captain America som står på listan).

  Synd att jag inte hann med att prata med er på Retrospelsmässan då ni verkar vara sköna människor. Har lyssnat sen i början men kommenterar typ aldrig. Hoppade på samson vid ingången till spelrummet på mässan men du verkade ha bråttom och sprang iväg. Får hoppas på ett bättre möte nästa mässa. Bor i även i Göteborg så vi kan ha efterfest hos mig! 🙂

 2. Anton Albiin skriver:

  Ni ska spela Strider 2 allstå?! Fan vad kul! Jag hänger definitivt på! (Spelade aldrig ettan när det begav sig och känner mig inte supertaggad direkt xD)

  Kram!

 3. El_Kebabo skriver:

  Fredag. Sol. Retroresan. Fiske. Gött. 🙂

 4. GormIcarus skriver:

  Apropå politiskt korrekt.
  Jag bjuder på en liten gåta.

  Vad är det som är litet, rosa och inte kan vända sig i en korridor?

  Kul att höra er spekulera om fotboll!
  Får mig att tänka på denna formidabla debatt:
  http://www.youtube.com/watch?v=S1MRU2Bxkeo

  England vann mot Sverige i en vänskapsmatch för inte alls längesen.
  Det var första gången på typ 40 år! Träningsmatcher inräknade.
  Och självklart går både ettan och tvåan i varje grupp vidare.

  Inte meningen att besserwissra!

 5. Rx2-S skriver:

  Dark Knight Rises av Alan Moore? Vadfalls, Samson? Seriefantasten i mig kokar över.

  *The Dark Knight Rises: Christopher Nolans avslutande och tredje Batmanfilm.

  *En gammal och grå Batman: Frank Miller har gjort både “The Dark Knight Returns” och “The Dark Knight Strikes Again”, två olika längre serier där Läderlappen är äldre än vanligt. Anders läste den förstnämnda.

  *Alan Moore: har skrivit den utmärkta serien “The Killing Joke”, där Jokern driver tesen att vem som helst kan bli galen av att uppleva en riktigt dålig dag. Batman är här inte märkbart mycket äldre än vanligt.

  Rätt ska vara rätt, annars får ni smaka NÖRDILSKA!

  Annars så är det bara att tacka för underhållningen.

 6. Alex skriver:

  Ännu ett gött avsnitt 🙂
  Angående AoB&R:s utvecklare, så finns en intervju med en av dem hos Sega-16 (länk ovan) där man får veta vad som hände med företaget.

  Strider kom 1989 btw, portades 1990 och låter väl inte mycket sämre än på arkad. Strävan efter exakthet som gick före sunt förnuft där? Men det var rätt få som riktigt visste vad de gjorde med MD-ljudchippet i början av konsolens livscykel.

  Blader Runner? Fuck yeah!

 7. Anders Brunlöf skriver:

  Alex: Grymt intressant läsning! Tackar!

 8. Trazh skriver:

  Så Batman var topp 100-material? Låter intressant. Apropå era topp 100-listor så skulle det vara intressant att höra hur mycket som har ändrats sen senast, om eran resa gett er någon juvel som platsar där.
  Då ska ni alltså inte behöva gå igenom hela listorna igen, är inte nödvändigt.

  Hoppas ni förövrigt får en bra midsommar! Skål på er redan nu!

 9. BG skriver:

  4 timmar! 4 TIMMAR!! Satan i gatan vad glad jag blev! 😀 Kul intro, även om jag efter typ 2 minuter började fundera på om det var någon slags trolling.

  Intressant att ni gillade Batman-spelet SÅ pass mycket. Har provat det förut väldigt hastigt, men dömde det som ett spel med massa yta och väldigt lite innehåll. Får väl ge det en ny chans.

  Sagostunden fortsätter vara fantastisk, och jag tänkte upplysa om lite fler referenser som kanske gått Anders förbi. Det allra första Final Fantasy inleds med att ljusets krigare besegrar en riddare vid namn Garland som har tagit prinsessan Sarah som gisslan. Han har även en koppling till det spelets slutboss, men fy för den som spoilar ett 24 år gammalt spel.

  I samma spel finns även The Four Fiends, som representerar varsitt element, och måste besegras för att föra storyn framåt, inte helt olikt Scarmiglione och gänget i FF4. För att göra det extra uppenbart så påminner Lich, som Zidane och Quina möter, VÄLDIGT mycket om Lich i första FF.

 10. Anton Albiin skriver:

  Vad härligt att höra att Anders blir överrumplad över vad som kan komma från MD-chippet! Gör flera av oss lyssnare väldigt glada! 😀

  “Jag har hatat så jävla många gånger på Megadrive, och jag börjar ångra det lite nu faktiskt. Jag visste inte att det fanns det här att ta av. (…) Cirkeln är sluten – Anders har lärt sig sin läxa”
  – Anders Brunlöf

  Kram!

 11. ReDead skriver:

  Väldigt bra avsnitt återigen! Håll nu i denna form ända till slutet!

  Har aldrig sett Blade Runner, så ska nog ta och försöka se den innan nästa avsnitt så jag kan ha något att relatera till!

 12. Lephyrius skriver:

  Jag har tyvärr inte hunnit lyssna senaste retroresan. För att jag har spenderat tiden med att “supa” in mig i Blade Runner universumet.
  Det skall sägas att jag varken sett filmen eller spelat spelet tidigare. Så det var enormt mycket att ta in.

  Blade Runner (PC)
  1.Grafiken: Det var förrenderat och det var bra eftersom det fanns alltid något i bilden som var en animation och många ljuseffekter överallt. Det känns tekniskt lite det som Microsoft hade som vision 1995 med DirectX.(inte voxel delen) Väldigt troget filmen vilket var bra. Den största nackdelen jag kunde se var att det var lite för ivriga att vifta med armarna men jag antar att det var mer ett problem med voxlarna. Intressant med cross-promoting i Hysteria hall för Red Alert. 🙂
  2.Ljud: Musiken är väldigt trogen filmen. Allt prat var väldigt högkvalité i.a.f. för den här tiden. Jag gillade menyerna de hade roliga ljud eftersom man kändes att man tryckte på saker. Helt enkelt det kändes analogt och bra med många “radio” buttons. Både filmen och spelet hade helt galna pistolljud men dom kändes ändå bra på ett sätt.
  3.Kontroll: Standard peka klicka. Ähh! Vi tar en story här istället: Jag kände att det var bra det inte återberättade storyn ifrån filmen och jag tror inte spelet hade blivit lika bra om man baserade det på filmen. Jag hetsspelade spelet och såg filmen efter halva spelet. Nu kan jag säga att man bör ha sett filmen innan man spelar spelet och spelet är mer till för fansen. Kul att man fick besöka lite platser ifrån filmen och man fick krypa upp för bokhyllan igenom hålet som fanns i filmen.(antar att det var samma) Jag gillade att man fick besöka kloakerna eftersom det var en mysig plats de borde besökt i filmen.
  4.Gameplay: Det kändes lite modernt eftersom Ace Attorney-serien har ett liknande gameplay dock utan det “intressanta” skjutandet. Det jag saknar är lite pussel Monkey Island-style för att den enda interaktionen med miljön är annars bara att klicka på objekt och skjuta dem. Sedan spenderade jag tokigt mycket tid med att analysera foton vilket var ganska spännande men lite för mycket pixelhunting för min smak.
  5.Utmaning: Det var en del pixelhunting annars var det bara egentligen att testa trycka lite överallt. Dock så kunde man ju dö och t.ex. bron kunde pajja om man dödade råttan på bron i kloakerna. Det har ansträngt sig för att öka omspelningsvärdet och göra det mindre linjärt. Det kanske blir en till omspelning.
  6.Slutsats: Det här är ett spel där man måste ha sett filmen innan och jag är inte säker på att jag har ännu förstått alla nyanser. Spelets format är ganska traditionell men passar spelet bra och skönt att det gjorde en egen story. Spelet hade tydligen 13 slut. Jag fick slutet där man flydde i den tjusiga gröna bilen.
  7. Pizzan: Du blir bjuden av en vän som du redan vet kan laga bra mat/pizza på en överrasknings pizza. Det du får är en svart pizza där degen är färgad svart av bläckfisk bläck. Såsen är det ganska sparsmakat av för att lyfta den svarta färgen. På själva pizzan är det stora goda räkor, paprikor(gul och röd), chili(precis så att det inte tar över), cheddar och på slutet toppat med koreander-blad + sjöborrar(innanmätet). Den är gräddad så bra man kan komma med en vanlig ugn hemma.

  Blade Runner (BR/Film)
  Jag såg filmen efter att jag hade spelat ca hälften av spelet. Vilket gjorde att mycket klarnade i spelet eftersom dom skriver ju inte en på näsan precis.
  Det är en enormt “öppen” film och ganska fri för tolkningar och jag förstår nu varför hypen kring den är så stor.
  Jag kommer att se om den för att kunna få en mer rättvis bild men det här kan bli i.a.f. topp 5 material. Det är väldigt få filmer jag har sett om troligen mindre än 10 filmer jag har sett om i mitt liv. Spel tar upp för mycket tid av mitt liv. 😀
  Det skall sägas att det fanns ju en del saker som t.ex. analysen av fotona även fast de använder analoga foton. Annars väldigt tjusiga scener och framförallt är atmosfären väldigt bra.
  Den bästa scenen var nog alldeles i början med den mysiga nudel ståndet i regnet med en varm kopp nudlar.
  Jag hade lite problem med ljudet man kunde inte hör riktigt vad de sa vid vissa tillfällen. Kanske det har något att göra med det “loudness war” som pågår?

 13. Mckorv skriver:

  Strider 2 WTF??? Försöker ni trolla mig eller vad är det frågan om? Jag har bara spelat uppföljaren till mästerliga “Strider” på megadrive, men där är spelet iaf. piss.

 14. Bob Loblaw skriver:

  Tjena Retroresan!

  Har lyssnat på er podcast under de senaste månaderna, utan att ha kommenterat. Därför så vill jag nu passa på att tacka för all underhållning ni har givit mig med retroresan innan ni avslutar. Eftersom ni ska lira Blade Runner som jag håller som ett av mina absoluta favoritspel så tänkte jag bidra med mina tankar om spelet.

  Blade Runner

  Jag gillar boken och avgudar filmen så när jag fick reda på att det fanns ett spel så hade det mycket att leva upp till.

  Presentation, grafik och ljud
  Blade runner har i mitt tycke bland de snyggare förrenderade bakgrunderna som jag har sett i spel. Det kan bero på att jag gillar filmen såpass mycket och de flesta av dem är direkt hämtade därifrån. Jag gillar att det är mycket rörelse i bakgrunden regn, folk som rör sig, reklam och bilar. Det får spelet att kännas mer levande. Något annat som är väldigt snyggt är de svepande övergångarna .

  Det som inte ser lika bra ut är karaktärerna som ser väldigt pixliga ut. Speciellt märks det när karaktärerna hamnar nära skärmen.

  Ljudet i spelet känns även det väldigt bra. Musiken som även den är tagen från filmen är fantastisk och röstskådespeleriet är även i toppklass. Jag saknar dock undertexter då det i vissa fall kan vara lite svårt att höra vad som sägs.

  Gameplay

  Ett peka och klicka spel med fokus på detektivarbete. Du plockar upp ledtrådar förhör misstänkta och löser pussel. Jag gillar verkligen att ESPER systemet där du letar ledtrådar i bilder på samma sätt som i filmen. Voigt-Kampff testet som du använder för att ta reda på om personen i fråga är replikant eller människa känns välgjort och det är väldigt underhållande att höra båda frågorna och svaren.

  Livslängd

  Spelet i sig inte särskilt långt men eftersom spelet har olika slut så har det väldigt högt omspelningsvärde. Jag gillar att när man startar ett nytt spel så slumpas det vilka som är människor och replikanter det innebär att varje nytt spel inte blir det andra likt. Jag har hört att det ska finnas tolv olika slut men jag har bara lyckats hittat nio .

  Slutsats
  Ett av de bästa peka och klick spelen med otroliga miljöer och fantastiskt ljud.

 15. Peter Eriksson skriver:

  Ett par tankar saker kring avsnittet och diskussionerna däri.
  Min uppfattning av Vessel som ni pratade om är typ Fordon. Ett mindre betydelsefullt ting som spelar roll i något större “a means to an end” typ?.. Kan de stämma?

  Jag håller inte med om att Tove gör sig bättre i skriv form. Det är bara att hon inte får någon riktig plats i sin hysteriska moderpodcast. Det var skönt att höra henne för en gångs skull i ett vettigt sammanhang.

  Jag förstår nu hur du menar Anders med att sagustunden är mer.. sagig.. och det funkar fint! Men iaf skönt att få en videosekvens confirmed as awsome 😉

  På tal om strategispel, har ni spelat Dark Colony? Ett gammalt Marines/aliens rts som jag minns som ascoolt med ‘klassiska’ gråa avlånga aliens 🙂

  Och sist men inte minst, minns inte om ni hade med det i skitsnacket om serier, men har ni sett Defenders of The Earth? Jag har inte sett något avsnitt, men Fantomen är med i introt iaf och verkar cool 🙂

  Kick avsnittsass!

 16. Bob at PxK skriver:

  Suveränt avsnitt, men allra bäst var nog fanimej musiken som rullade i bakgrunden, jäkligt bra soundtrack till de spelen ni spelade!
  Fick tidiga Nine Inch Nails-vibbar cirka 3 tim 9 min in i avsnittet.
  Påminner mycket om Trents egna remix på låten Happiness in Slavery,
  http://youtu.be/jNxfttkLKAo

  Och eftersom jag backtrackar en massa får jag väl avsluta med några bevingade ord;

  Keep up the keepin up of the good work!

 17. John Devil skriver:

  Hej kära retrokosmonauter!

  Känns som att ni har haft ett riktigt bra rad av bra avsnitt sedan jag vet inte hur länge. Det känns som att ni att skruvat upp en klass, nu när ni börjar närma er slutet. Ni är oerhört bekväma i era roller och blandar retroåsikter och utsvävningar i en behaglig mix. Ni har gjort många utav mina promenader till jobbet enklare, känns ibland jobbigt att ta av sig lurarna för att behöva jobba, när man väl är på plats.

  Jag är övertygad att ni kommer att köra “ända in i kaklet” när det gäller era sista resor.

  Peace, kära retrovänner!

 18. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Fredags morgon. Tankar Retroresan. Spotify bestämmer sig för att spela den hemska öronblödningsframkallande reklam-jingeln “fredagsmyslåten”. Springer till datorn och SLÅR igen den med ett “HÅLL KÄFTEN” och beger mig istället ut med en färsk Retroresa i lurarna. Hör SAMMA JÄVLA REKLAMLÅT IGEN och utbrister ett vrålande “MENVADFAAAAN” så det ekar i porten.

  Jag tål den inte. Snälla, gör inte om det där!

  Bortsett från det introt var det ett fantastiskt avsnitt. Uppskattar sjukt mycket hur ni spenderar sån tid för att leverera avsnitten i denna podcast! Episk dedikation av er, tack!

 19. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Grattis Anders! Radio Gamer lägger ner.

  Och ni… och Loading Live… podcastdöden är över oss! 🙁

 20. Trazh skriver:

  Såg på GT alldeles nyss…
  http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/06/21/final-fantasy-vii-could-be-headed-to-steam/
  Vad tycker sagotanten Anders och allvetaren Samson om detta?
  Jag tycker det verkar intressant iallafall!

 21. T4 was Here skriver:

  Innan jag pratar om hur bra Westwoods BladeRunner är så will jag först prata om lite arcade beat ‘em ups and Superhjältar in general.

  So Sailor Moon, kommer ni ihåg na?
  Well hon hade ett bear ‘em up till arkad och megadrive.
  Varför tar jag upp det här? Mest för att säja, ja detta finns.
  Och en av bannorna slås man mot jag tror det bankrånare fast om ser mer ut som värst våldtäktsmännen.
  Surreal är bara förnamnet. Okay spel annars. And yes man får spela som dom första fem.

  So vad skulle hända om Alterd Beast och Final Fight fick barn ihop?
  Metamorphic Force!
  Med det är inte för its fuck awesome headbang soundtrack eller att man kan sparka på folk som ligger ner som jag bring it up.
  Utan för en av dom fyra spelarbara heter Ivan, ja som min farsa kusin, och ser ut som en tjock rysk Mike Hagar i pälsmössa. Grön så klart.
  Also he turns into a BJÖRN!

  Då var det super nissarna next då.
  Vet ni Fantomen har det inte så dåligt som han kunde ha det.
  Han tidning finns ju fortfarande att köpa på stor marknaders tidnings hyllor, tror det är bara han och Spindel-manen kvar sist jag kollade. Men mer om honom senare.
  Jag tror också att jag såg en ny film i Hemmakvälls “direkt till dvd” hylla.
  Jag menar hur många superhjältar är lila(Goddamn it, USA! Och jag gillar inte ens färgen blå…) med döskalle team och pistoler.
  Also skulle Fantomen funka år 2012? Så klart, han funkade ju i framtiden med den tecknade serien Phantom 2040 som fick ett Super Nintendo spel som lär vara riktigt bra.
  En rewiver på Blisterd Thumps sa att det var som en mix av Megaman och Spiderman.
  Sjävl tycker jag det ser mer ut som Metroid än Megaman det är en smak sak som hur jag tycker the Megas är bättre än the Protomen för jag har lättare att höra vad Megas sings, anyway checka om ni får tid en dag, tror nog att ni skulle gilla det.

  Och om ni tycker spidy only has two/four good bad guys så har ni inte läst på.
  *pfffh* ni vet säkert inte ens om att Parker nu jobbar på Horizon Labs, där han har det bra med sina nya kollegor och kan i hemlighet gör nya crimefighting tech som inte bara hjälper honom. MEN Horizon är i fara att stängas ner av New York nye Borgmästare: James Jonah Jameson. Dun Dun DUN!
  Comic snop sarkasm a side om ni vill se en riktigt bra Spiderman show så bara måste ni se Spectacular Spiderman. Kommer ni ihåg hur jag sa att Kamen Rider W var en av dom bästa superhjälte shower jag sett? Denna är bättre! Med tyvärr kom den i kläm när Disney köpte Marvle så slutet gör en bara lessen.
  Eller så kan ni läsa Spider-Island, super eventet där ett virus ger hela Manhattan Spindelkrafter.
  Och The Lizard heter han men jag tänker inte kalla honom en bra skurk men som Curt Connors är han bra.
  Also så blev Spiderman spelen inte bra för än dom kom i 3D och man fick klättra och svinga all over the place. Ultimate Spiderman till GC/XB/PS2/PC är den personliga favoriten, dels för den finna cellshade grafiken och så får man spela som Venom! Aw yeah!
  Synd bara att den nya Ultimate Spiderman cartoonen suger, mest för att den inte har nått men serietidning att göra.(och att komma efter någonting Spektakulärt hjälper inte) Men då skulle den nog handla om Miles Morales istället. You know, the black guy. Cool grabb, och om dom måste reboota filmerna igen så tycker jag att dom ska ge honom en chans. För måste vi göra “biten av en spindel, ben dör, with great power” dansen tre gånger?
  Also vill ni veta vems Miles “Onkel Ben” är? Peter Parker. Now thats genius.

  And I’m not så förtjust i Batman, hes still good and have a great cartoon men ärligt så tycker jag hans “rouge gallery” mest består av psykos, miffon och maffia bossar men olika gimmicks and I am ju lite skadad av alla bra mangor med bättre overall bad guys som One Piece, Jojo Bizarr Adventuers, Battle Angle Altia och Berserk mest för att dom är one offs.(okay inte i one Pierce but whatever) Och så är jag trött på hela grim dark, sitta på taket och vara emo för det är svårt att var hjälte grejen. Det var därför jag blev så kär i Kamen Rider med deras plast rustingar och merchandise vapen. Med det hindra inte dom att ha drama som “Hur ska jag berätta för bossens dotter att han är död och det är MITT fel!”
  And it goes without saying that jag föredra Spidy för min favorit Batman är Terry Mcginnis från Batman Beyond, you know, framtids Batman. Ja alla hjältar har en sån fas.
  Men han var ju så jävla cool när han ägde röven av Jokern i Return of the Joker filmen.
  Ah Jokern, vilken bra skurk och ännu bättre rival, synd bara att han har förlorat sin kred på senare år på grund av all bullshit han kommer undan med.
  Man kan ju bara gå så långt innan folk säger “oh come ON!”.
  Dom är väl naiva nog att tro att dom kan toppa The Killing Joke genom att ha han döda massor av hengemen, poliser och civila och komma undan med det bara för att han är poppys.
  HA HA HA! Bah.
  Men det lilla jag sett av dom nya Batman serierna verkar bra. Som den där bilden från Batman Incorporated(v2) #1 där den nya Robin Damian Wayne, Bruce lille oäkting(loooong story) säger att han ska bli vegetarian. Han står också bredvid en ko. En BatCow if you will. Now that awesome.

  Jag har sagt det på andra ställen på internet men jag säger det här med!
  En (new)Teen Titans film vore bättre än Justice League film.
  Hjältarna i Justice League är alla(well nästan) så stora och behöver mera utrymme som jag inte tror WB/DC klara av att ge dom medan (new)Teen Titans är mer DC svar på X-men. Man behöver inte en Cyclops film för att göra en X-men för den funkar stand alone.
  Och om ni under varför jag lägger ett (new) framför Teen så är det för jag anspelar på en särskild grupp av Titans. Den introducerade Starfire, Raven och Cyborg som gått och blivigt Justice League stand in black guy, för man måste ha tråkige Hal Jordan och inte John Stuart. Och JLA har both Green Arrow och Green Lantern.
  Hell I’m take a Tiny Titans movie. (So Cuuuuuute!)

  Speaking off movies, hörde ni att “Bay” Turtle film är försenad?
  Vänta räknas Turtles som superhjältar?
  Som ett fän av 2003 serien I say thee nay!
  And yes, I am a fan of Thor även om Valhall serien är bättre.

  Oj, jag “pratade” om det här WAY longer än jag trodde…

  BladeRunner var det! Jag ska börja med att häda(ännu mer) genom att säga att jag tycker bättre om spelet än om filmen. För det som gör båda så bra är stämningen och i spelet så kan man bara stå och njuta av den medan filmen går up utan än. Och så spelade jag spelet först.
  Men tala om att få det rätt. Fy fan vad nice allt är. Förutom kontrollen kanske.
  Hur ballt är det att det är random vilka som är replicants och man kan inte bara gå och skjuta dom or wait yes you can and go to jail. So awesome! Bra jobbat Westwood.
  Även om jag tyckar att iden om Mänskoliknade robot är dum för allt trubbel som man får.
  Allt man kan ha dom till är Knull-o-bots, lönnmödare(Assassicons?) och Idol deltagare. HEJ-ÅH!
  Jokes and Hatsune Miku(Googla, it may blow your mind särskilt om in sett Macross Plus.) a side så är det ingett fel på humanoider som C-3P0 men det känns bara som hybris och low buget att använda mänskorobotar. Im looking at you Riktiga Mänskor. Sorry jag köpte inte dina “robotar”. Inte ditt tech demo heller David Cage. Varför skull jag vilja ha nåt så awesome som robotar förstörda av att dom ser ut som arten jag hatar så?
  Vad är det för fel på Drönare man styr med sin hjärna och super A.I’n bor i lådor som kan hovra runt som Weebo eller Skeets? Det är nog bara Chobits som jag gillar när det kommer till folkdatorer.
  Mest för den handlar om hur vi börjar “undgås” mer med dom än varandra.
  Vilket göra att Futurama hade rätt med sin “Dont Make out with Robots” PSA, med det stoppar inte mej från att be dom fuck the fuck off!
  Så anyway, vilket slut fick ni? Jag fick kör iväg i solnedgången med tjejen slutet.
  Försökte få fler men körde fast. Men det är ett problem med

  Och jag har nog inte tid att fixa tecken från förra veckan och om jag måste välja så spelar jag hellre klart Final Fantasy XII i tid än att skicka ett röstmeddelande. Tack för tipset om drakarna btw.
  Men jag har en hej då pressent på G, men som får vänta till jag får pengar och ja det har nått att göra med förra veckans fråga.
  Hej Hej.

  (p.s. jag har skrivigt på det här i ett par dar, märks det? Oh and go ahead and chreey pick.)

Skriv en kommentar