Sagostund

Special – Final Fantasy IX

Här är den. Den sista sagostunden någonsin, åtminstone signerad herr Brunlöf. Hela sagostunden knutet till Final Fantasy IX är i denna version ihopklippt till ett enda långt avsnitt. Över 1GB mp3 att ladda hem, över 12 timmar saga.

Hoppas det räcker, för nu är det slut.

Tack för allt stöd!

Musik

Kommentarer

 1. Shiva skriver:

  Jag får gåshud redan från början!.

 2. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  12 timmar avsnitt. 21 timmar kvar till nästa. Jag som faktiskt inte följt Sagostunden hela vägen. Ska inte träffa flickvännen förrän imorrn kväll… hmm… tempting. Tror inte jag vågar meneeh… hmm.

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Ja, JA, JAAA! Dags att lyssna på sagan om ett av världens fem bästa spel någonsin!

 4. SonKite skriver:

  Nu finns det spelet på min psp. Jag ska spela det och lyssna på Anders saga.

 5. Tompacc skriver:

  Avsnittet funkar inte och finns inte längre i RR feeden att hämta för mig. Men hitta de andra specialerna. Är detta något som går att åtgärda? Hållerpå med min första genomspelning ever av IX så skulle vilja följa med i specialerna samtidigt. <3

 6. Tobias Andersson skriver:

  Nu är problemet äntligen åtgärdat 🙂

Skriv en kommentar