Sagostund

Special – Chrono Trigger

I detta sagostunds-special följer vi Anders på en resa genom både tid och rum, då han tar sig genom Chrono Trigger till Super Nintendo, här från början till slut.

Musik:

Länkar:

Retroresan special: Chrono Trigger

Kommentarer

 1. Tommy Håkansson skriver:

  Oh, det här måste jag spara tills flickvännen kommer hem. För det här kommer hon också vilja lyssna på.

 2. Kletet skriver:

  Ska definitivt lyssnas på!

  Riktigt kul att det kommer som ett helt separat avsnitt, då Sagostunden tyvärr inte alltid kan hållas regelbunden, vilket leder till att man ibland tappar bort sig i handlingen. 🙂

 3. TGMaduin skriver:

  Roligt att få återuppleva mitt favoritspel genom tiderna på detta vis. För att hålla mig sysselsatt under lyssnandet påbörjade jag ett 1000-bitarspussel. Skulle väl säga att det är ca 1/3 klart nu. Så blev väl ganska lagom längd 😀

 4. Gazimaluke skriver:

  Jag har påbörjat Chrono Trigger två gånger men aldrig kommit speciellt långt. Så nu när jag fått höra hela storyn och äntligen fått vara med och avslutat äventyret på ett vis så känner jag inte längre det där behovet att ta mig an detta underbara spel.

Skriv en kommentar