Sagostund

Special – Final Fantasy IV

Anders sammanställer sin resa i Final Fantasy IV.

Retroresan: Special – Final Fantasy IV

Kommentarer

 1. Lephyrius skriver:

  Jag är enormt imponerad av Samson att han kommer ihåg så mycket av spelet. Jag tror jag har spelat det senare än Samson men jag har glömt en massa. Mest för att jag har tagit en paus av Final Fantasy för att förbereda mig inför FFXIII. Jag tror jag aldrig kan tappa sugen efter den underbara serien. Skön musik!

  Jag hörde att Samson inte har spelat Süikoden i Savepunkt och om Anders inte heller har spelat det så kanske ni kan göra en Süikoden-resa tillsammans. Jag lovar att ni inte kommer att bli besviken jag har spelat igenom det 3-4 gånger och det är nog bara FF7 som slår det. Süikoden I och II är bland det bästa jag har spelat i RPG väg som inte är Final Fantasy. Jag tror det går att få tag på enkelt ifrån amerikanska PSN för 5 dollar tyvärr så verkar det inte kommit till europeiska PSN än. (Liten pik åt Samson att han skall kolla upp hur man säger Sükoden för han sa det fel under Savepunkt)

  Ni är bäst!
  Hoppas spam problemet löser sig med en captcha nu!

 2. Fiskpinnen skriver:

  Jaja nice att min önskan blev sann iaf, tror visserligen inte att alla känner sig lika nöjda men tack för att du tog dig tid att sätta ihop alla Anders, +1 till Retroresan!

  Sen ett litet tips på spel: Castlevania II: Belmont’s Revenge
  Om ni har hjärnsläpp på spel.

Skriv en kommentar