Retroresan

Lite “umph!” när man zombiekräks lite

Denna vecka har bröderna retro tagit sig an SNK playmores klassiska Metal Slug. Tredje spelet i serien blir synat i fogarna och vi diskuterar allt från teknikmasturberande animationer till minsta gemensamma nämnare vad gäller spelmekanik. Nästa vecka spelar vi Oddworld: Abe’s Oddysee.

Musik

Retroresan: Lite “umph!” när man zombiekräks lite (Metal Slug 3 klart, Oddworld: Abe’s Oddysee start)

Kommentarer

  1. Vargavaka skriver:

    Mmm, det var kul att höra era intryck av Metal Slug 3. Det blir kanske ännu intressantare att höra vad ni har att säga om Abe; jag spelade det här när det var nytt men jag tror aldrig att jag tog igenom mig det. Ljudeffekterna och stämningen kommer jag dock fortfarande ihåg som väldigt speciella. Jag har ingen tid att spela med den här gången men som sagt, det ska bli kul att höra era intryck.

Skriv en kommentar