Champions & Heroes

Dragon Age 2, fortsättning

Nathalie

Jag älskar Cullen men jag tycker att det borde ha funnits en ‘no magic’ knapp för magikerna, så du kan undvika situationer som den här när du slåss runt templars.

Kommentarer

  1. Frances skriver:

    Håller med! Det hade dessutom varit en riktigt bra utmaning. Även om de senare i spelet kommenter på att tex Hawke är en magiker så är det ändå rätt så störande att en apostate som Bethany, Merill, Anders eller Hawke aldrig blir utmanade när de slåss med magi mitt framför en templar.

    I Baldur’s Gate var det olagligt att använda magi i Athkatla och man var tvungen att köpa en licens. Använde man magi så kom “polisen” och tog en. Lite mer genomtänkt konflikt där. BioWare missade hela den grejen i både DAO och DA2.

Skriv en kommentar