Champions & Heroes

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age inquisition- Amanda

Amanda

Jag reagerade ganska mycket på att se Morrigan i en klänning. Det enda jag såg framför mig var hur hon snubblade på sin klänning. Sen hittade även Nathalie en konversation mellan Morrigan och Leliana från Dragon Age Origins. Jag hade glömt den. Se hur Morrigan har lyssnat på alla råd, utom den med halsen förstås.

Kommentarer

  1. Älskar den här. 🙂

    Jag reagerade inte nämnvärt på hennes klädsel i trailern (men så har jag inte spelat Origin sedan det släpptes för snart fyra år sedan), så det var lite kul att gå tillbaka till trailern och ba, “Japp. Hihi.” 😀

  2. Amanda skriver:

    @Sebastian Åkerberg: Tack så mycket! 😀

    Du borde spela Origins! :D. Men det är väl ganska självklart att jag skulle säga det XD. Men seriöst… Morrigan i klänning… det stötte sig så himla mycket med hur jag tänker mig henne XD.

Skriv en kommentar