Skitsnacksblogg

Adele har mycket att leva upp till

Så nu är det klart att det blir Adele som som står för signaturmelodin till nya Bond-rullen, Skyfall (tokpepp på den, förövrigt). Den finns att lyssna på här och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det låter ju bra, men känns lite tamt.

Troligen grundas det i att De två tidigare tema-låtarna har varit grymt bra. Jack White och Alica Keys “Another way to Die” lyssnar jag fortfarande hyffsat aktivt på idag, och Chris Cornells “You know my Name” ser jag som en av hans bästa låtar. Någonsin.

Vad tycker ni?

Kommentarer

  1. Ruben skriver:

    Låter som klassisk Bondmusik i mina öron. Ingenting att klaga på med andra ord.

    (Originalversionerna kan för övrigt vara hur bra de vill, Freddie Wadling gör det hela lite, lite bättre i sina cover-versioner. Idé! Låt Wadling stå för musiken i Bond #24).

Skriv en kommentar