Veckorna rullar vidare och sommaren närmar sig med stormsteg. Detta innebär två saker; dels att Skitsnack närmar sig sin andra säsongsfinal, något ni kommer få mer information om senare. Men det innebär även att sommarfilmerna på allvar börjat rulla in. En av dem ska vi fokusera på denna vecka; Star Trek: Into Darkness.

Samson kommer även delge hur hans upplevelse av Wintergatans spelning förra veckan var.  I vanlig ordning vill vi även bjuda in er till att delta i showen. Har du sett filmen i fokus vill vi veta vad du tyckte. Har du inte vill vi veta vad du tror om den. Till och med om du är totalt jävla ointresserad av allt vad Star Trek heter tänker vi tigga om en kommentar – då vi vill veta varför? Eller kanske om du brukar äta ketchup medan du lyssnar på oss..?

Lämna en kommentar i detta inlägg eller maila oss på skitsnack@svampriket.se innan Fredag kl. 20:00.

Live long and prosper