Quicktitt

F1 Race Stars

Tommy kikar på en förhandstitt av F1 Race Stars, en kartracer från Codemasters som släpps till Xbox 360, PC och PS3 den 16:e november.

Kommentarer

 1. BG skriver:

  Oj! Det här spelet kom från left field, eller vad det heter. Såg ju mäkta imponerande ut, fast avsaknad av drifting går ju, som du säger, bara inte.

  Förstår inte hur du kan missa att nämna Sonic & Sega All-Stars Racing när du snackar om konkurrens till Mario Kart.

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Hehe, jag kom på det sen faktiskt, att jag borde nämnt Sonic. Inte lätt att koncentrera sig på två saker samtidigt. :p

 3. Pibb skriver:

  Det ser snyggt ut, men känns som att det hamnar efter Mario Kart och andra kartracers som har mycket roligare karaktärer. Men skulle vara kul att testa iallafall.

 4. Benny Holmström skriver:

  Angående startlamporna, när de alla släcks så får man köra. De räknar alltså UPP till starten istället för ner. Och säkerhetsbilen används i verkligheten när någon har kraschat eller liknande, och funktionärer är ute på banan och städar. Med andra ord saktar den ner dig.

  Nu vet jag inte hur det kommer att kännas att spela, men jag är GLAD över att man inte kan sladda. För att sladda med en f1-bil är lite som att svära i kyrkan, och så tror jag också Codemasters har resonerat. Jag tror man kan hitta ruskigt mycket tid i dom där kurvorna om man tar dem RÄTT (träffar apex, om vi ska vara tekniska) men AI:n tycks inte ställa några stora krav, så jag antar att onlinedelen blir den som verkligen kommer få folk att slipa kurvtagningen.

  Annars trevlig quicktitt. 🙂

 5. Gazimaluke skriver:

  Åh men det såg ju trevligt ut. Ser fram emot Sonic yadda yadda Transformed. När man inte äger nyare Nintendo-maskiner fattas ju bra kartspel.

 6. Tommy Håkansson skriver:

  Benny:
  Det är garanterat säkert mycket roligare att ta kurvorna om man gillar F1-kurvtagningen. Men för mig är sakta ner i partyracing som att svära i kyrkan. :p

  Angående lamporna… När alla är tända tar det ju fortfarande en eller två sekunder innan man får starta. Jag fattar ingenting!

 7. Benny Holmström skriver:

  Tommy: När alla lampor slocknar går starten! Kom ihåg att f1-bilar inte “varvar upp turbon” i verkligheten, så måhända det inte är det bästa systemet för ett kartspel. Tiden mellan att alla lampor är tända och att alla slocknar är alltid slumpmässig.

 8. goteki skriver:

  En demo har kommit. Jag tänkte testa nu 🙂

Skriv en kommentar