Denna vecka går vi all in på spelsnacket och diskuterar allt från senaste nymodigheter, till osläppta guldklimpar till gammal skåpmat och annat godis. Som avrundning tar vi oss en rejäl självrannsakan i lyssnarbrevssegmentet där vi bemöter en del kritik vi mottagit.

Dessutom är vi nyfikna på Peter Molinjös senaste galenskap.

Oh, förresten, gå in och tokrösta på Cloudbuilt på Steam Greenlight!

Avsnitt 7: Dead Space 3, Serius Sam 3 och Need For Speed Most Wanted

OBS! Nästa vecka kommer inget avsnitt. Samson har under natten utvecklat superkrafter och kontemplerar huruvida han ska vara god eller ond. Å ena sidan är det moraliskt riktigt att förbättra världen, å andra sidan har han alltid drömt om sin egen underjordiska superhemliga grotta fylld med ”henchmen”, dessutom gör han (enligt han själv) ett ”kick ass maniacal laughter”. Den 27 november är vi tillbaka som vanligt.