Det kommer inte bli så mycket Skitsnacksbloggande de närmsta dagarna. Anledningen är att jag nu befinner mig i Stockholm inför 2012 års upplaga av Gamex. Där kommer det mesta handla om tv-spel, vilket jag inte får spela. Så troligtvis hittar ni mig i pressrummet, där jag får sitta och redigera all video.

Men en sak kan jag passa på att skriva om, medan jag har tid. Tidigare i veckan såg jag den franska dokumentären Nördarna regerar. En dokumentärfilm som på ett enkelt, pedagogiskt sätt berättar historien om hur ”folkslaget” nördar, och framförallt synen på dem, har förändrats och utvecklats under årens gång.

Jag tyckte den var både väldigt intressant och insiktsfull och vill därför tipsa om den. Den finns fortfarande tillgänglig via SVT Play och hittas via den här länken.

Hoppas vi ses på Gamex!