Video

Scribblenauts Unlimited (FÖRBJUDET VIDEOMATERIAL)

Den femte februari, 2013, klockan 14:03, tog Svampriket emot ett mail från Bergsala. I mailet bad man oss skicka tillbaka denna styggelse. Europalanseringen har även ställts in tills vidare, bara tre dagar innan release. Ingen vet varför Nintendo inte vill att du ska se det här.

Kommentarer

 1. Niklas Sintorn skriver:

  Helt lysande, Tommy! 😀

 2. Ruben skriver:

  Mycket bra.
  Se upp för överdrivet välklädda personer med svarta solglasögon från och med nu. Bergsalas agenter har ögon och öron överallt.

 3. simbo skriver:

  går det patcha wiiU-spel? isf kanske det är nåt som är stötande på spelet, tex att man göra så gud och djävulen slås, det var ju så kul på ds 🙂

 4. Tommy Håkansson skriver:

  Det går att patcha spel, men enligt Nintendo rör det sig inte om något patchbart. Det konstiga är ju att spelet varit ute i över en månad i Nordamerika, och det här alltså rör sig om något som bara påverkar Europa. Känns som att det är något ganska stort om de är redo att betala för att dra tillbaka och antagligen förstöra alla utskickade ex och ställa in lanseringen tills nya är tryckta (även om det inte kostar så himla mycket att trycka skivor). Jag är väldigt nyfiken.

 5. Erik skriver:

  Det var väl något i första Little Big Planet som gjorde att dom drog tillbaks det , men efter lansering så dom som hade varit snabba blev väl patchade? Om jag inte minns fel så var det något religiöst i soundtracket som kunde uppfattas stötande som jag förstod det? Men rätta mig gärna 🙂 Spännande detta med Scribblenauts iallafall

Skriv en kommentar