Jag har sagt det flera gånger, men vi tar det en gång till; Top Gear (brittiska versionen, för bövelen) är världens bästa tv-program. Jag har bara sett ett avsnitt av nya säsongen ännu men det var precis så bra som det nu varit under de senaste åren, så det finns ingen anledning att misströsta. Det enda jag önskar lite mer av är specialare, såklart.

Det verkar också som att Jeremy, James och Richard tycker det är väldigt kul att jobba med detta program. Beviset ser ni i videon, även om den tar lite tid på sig att komma dit den ska. Jag tokfnissade glatt framför min skärm, och gissar att du också kommer göra det – egentligen helt utan anledning. Men det är gött att skratta.

Uppdatering;
Något som jag märkte efter ha tidsinställt detta inlägg var att jag och Petter Heggevall på Gamereactor gillar samma tv-program. Och Youtube-videos. Noterat.