Skitsnacksblogg

Bästa tv-programmets bästa skratt

Jag har sagt det flera gånger, men vi tar det en gång till; Top Gear (brittiska versionen, för bövelen) är världens bästa tv-program. Jag har bara sett ett avsnitt av nya säsongen ännu men det var precis så bra som det nu varit under de senaste åren, så det finns ingen anledning att misströsta. Det enda jag önskar lite mer av är specialare, såklart.

Det verkar också som att Jeremy, James och Richard tycker det är väldigt kul att jobba med detta program. Beviset ser ni i videon, även om den tar lite tid på sig att komma dit den ska. Jag tokfnissade glatt framför min skärm, och gissar att du också kommer göra det – egentligen helt utan anledning. Men det är gött att skratta.

Uppdatering;
Något som jag märkte efter ha tidsinställt detta inlägg var att jag och Petter Heggevall på Gamereactor gillar samma tv-program. Och Youtube-videos. Noterat.

Kommentarer

 1. kalle steamroller skriver:

  jag vet inte riktigt vart jag skulle skriva det här men jag såg precis en reklam för birka cruises där deras catchphrase va “målet är ingenting, resan är allt” och jag tänkte: vaafaaaaaan, det handlar inte om nån sketen kryssning utan om retrospel :)! Ni borde trademarkat så ni kunde dragit in royalties nu haha

  för övrigt tycker ja att james skratt är riktigt härligt

 2. Mckorv skriver:

  Jag har bara sett 2-3 avsnitt men har inte alls imponerats av Top Gear.

  Det finns en risk att jag pratar i nattmössan men min känsla är helt klart att programmet är uppgjort. Såg något där de körde någon rysk stridsvagn genom väggar och över bilar på öppen gata. Känslan var lite “hoppsan hejsan vad tokigt det blev” men det tycks för mig helt omöjligt att ett engelskt filmteam skulle kunna, helt oproblematiskt, råka demolera egendom i någon rysk stad om nu inte detta är förutbestämt och de aktuella tillstånden är beviljade.

  Jag har säkert missat någon poäng men min tveksamhet kring programmet baseras helt i att det oväntade och roliga i innehållet ska verka spontana men självklart är inskrivna i manus. Vad har jag missat? Är det i själva verket “på riktigt”, ett slags gubb-jackass eller är det inte bilförstörelse och andra spektakulära missöden som är behållningen?

Skriv en kommentar