Video

Fred & Tom Play Some Fucking Mario Party 9

This is the third and last episode of Fred & Tom Play Some Fucking Videogames! When we cut out (almost) all the offensive jokes and comments, we had about 12 minutes of the original 70 minutes of gameplay left to show you. After playing that fucking asshole (and not at all scary) pussy game ZombiU, we decided to go a little more dark and hardcore with Mario Party 9! Peace out bros!

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Bra att ni slutade med detta, det var roligt en gång… 🙂

 2. Henrik skriver:

  Svenskar spelar spel och svär massa är visst en grej nu.
  Inte för att vara för negativ men det här känns mest som ni apar efter Pewdipie och ni kanske borde hitta på något eget istället

 3. Haha, förstår inte dom som inte ser skämtet eller parodin i det hela. Nåväl, så är det med partypoopers.

  Bra jobbat och tack för denna trilogi!

 4. Tommy Håkansson skriver:

  Henrik: Tanken är lite att vi ska apa efter t.ex. Tejbz och Pewdiepie i de här tre klippen. Vi fånar oss och är dumma i huvudet på låtsas. Menar inte att det ska göra det roligt eller underhållande, bara att det inte ska tas på allvar. När vi spelar in quicktitts, Shadowgate och Batman fånar vi oss och är dumma i huvudet på riktigt.

 5. moerktus skriver:

  Jag tycker det är spännande att någon kan tro att detta är på allvar. Då menar jag inte att dom som tror det skulle vara dumma på något sätt utan snarare att det finns något annat som är så likt detta att det går att missta sig. Detta gav fred & tom ett oväntat…djup?

Skriv en kommentar