Till söndag ska Anders och Samson parkera sina bakdelar i en soffa och med mick i hand se på film igen. Under förra säsongen av Skitsnack tittade vi på The Karate Kid. Denna gång har lotten fallit på kultklassikeractionrökaren från 1987; RoboCop.

Vi kommer spela in ett kommentatorspår till filmen som ni sedan kan lyssna på, förslagsvis samtidigt som ni kollar på filmen. Av enkelhetens skull kommer vi använda Netflix-versionen,  så vill ni vara säkra på att få samma uppspelningshastighet och samma version rekommenderar vi att ni gör detsamma.

Vi vill såklart veta vad ni tycker om filmen också. Håller RoboCop måttet, hela 26 år gammal? Vill du, precis som Dick Jones, ha en Ed209 som vakthund? Är Claerence Boddicker en av de bästa antagonisterna någonsin? Vi vill veta!

Lämna en kommentar i detta inlägg eller maila oss på skitsnack@svampriket.seThank you for your co-operation. Good night.