Ibland tar vi ut svängarna lite extra mycket. I söndagens avsnitt av Skitsnack ska vi prata om böcker – ni vet sån där text som är tryckta på grå-gula papper och bundna ihop, uppställda på dammiga hyllor som ingen bryr sig om längre. Skämt åsido. Vi har alla läst i alla fall någon bok som vi fortfarande minns och de är just dessa böcker vi ska prata om i veckans Skitsnack – de böcker som berört.

Till avsnittet kommer vi plocka in Emelie Aspenfelt igen, som besökte oss i S02E02. Hon studerar ju som bekant till bibliotekarie och avsnittet blir, förutom ett Skitsnack-avsnitt, också en del av ett skolprojekt för henne.

Vi vill givetvis också knyta in er i avsnittet så frågorna blir lika enkla som raka; Vilka böcker har berört er? Vem har ni som favoritförfattare? Läser ni lika mycket som ni borde? Lämna era kommentarer här i inlägget eller maila dem till skitsnack@svampriket.se

“A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.” 
― George R.R. Martin