Vi rullar vidare med säsong 2. Med en förhoppningsvis piggare Samson ska vi nu diskutera, fundera och troligen sönderanalysera Game of Thrones säsong 3-premiär. Vi kommer prata om en del andra tv-serier också, som The Walking Dead och New Girl, men det är Game of Thrones som blir den centrala diskussionspunkten.

Är ni lika taggade som vi? Kommer säsong 3 bli den säsong som befäster Game of Thrones som en av vår tids bästa tv-serier? Har ni läst böckerna? Kommer Fantasy-tv få ett uppsving igen efter seriens framgång? Gillar du kanske inte serien över huvudtaget?

Lämna en kommentar här i inlägget, eller maila till skitsnack@svampriket.se, så ska vi göra så gott vi bara kan för att väva in era åsikter, funderingar och farhågor i programmet också.

Som vi ser det så gör vi alla den här podcasten tillsammans – er input och era kommentarer är minst lika viktiga som våra, så låt era åsikter träda fram.

Vissa vassa och rätt stora spoilers kan finnas bland kommentarerna. Läs på egen risk.