Förutom att vara den som säger könsord i Svamppod, blir hånad av Tommy i diverse quicktits samt är naken ibland, har jag även en annan roll här på Svampriket. Jag är vad som kallas för PR och kommunikationsansvarig. Det innebär att det är jag som ska smörja utgivarna så att de fortsätter att skicka recensionsspel till oss. Det är en roll som jag tycker om att ha. Dels för att jag bra på att slicka röv, men även på grund utav att det är jag som får hem alla spelen. Sedan är det upp till mig att bestämma vem på Svampriket som ska recensera vad. Detta brukar inte vara några problem, då jag har ganska bra koll på vad mina kollegor tycker om att spela och vad som passar bäst för vem. Men ibland står jag där med ett recensionsex i min hand och har ingen aning om vem som skulle kunna vara bäst lämpad för att spela det.

ibland står jag där med ett recensionsex i min hand och har ingen aning om vem som skulle kunna vara bäst lämpad för att spela det
Det är precis vad som har hänt nu. Det senaste spelet som ramlade ner i Svamprikets låda var nämlign ”Le Tour De France 2013 100th Edition”. Ett spel där en ska cykla. Visst, det är ett sportspel, så då borde det vara Svamprikets sportexpert som ska spela det. Problemet är bara det att han har speluppehåll. Så vem är det då som är bäst lämpad? Svaret på den frågan är förmodligen att det är ingen av oss som är bäst lämpad. Så vitt jag vet är det ingen av mina kollegor som har uttryckt en förkärlek för det här med spel där en ska cykla.

Därför kommer jag ta på mig ansvaret att sätta mig på sadeln för Svamprikets räkning och jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag är lite nyfiken på vad det kommer ge mig. I mitt huvud känns det som att jag kommer att sitta och trycka på en knapp i ett lugnt och fint tempo, men lite mer intensivt i uppförsbackar. självfallet styra lite, men inte så mycket mer.

På baksidan av spelet står det att läsa att ”races more realistic then ever”. Det ska bli spännande att se hur realistikt det kommer kännas, då jag faktiskt nu i midsommras cyklade på riktigt, eller iallafall försökte. Så om jag inte har blåmärken på stjärten och uppskrapade knän efter en stund med ”Le Tour De France 2013 100th Edition” kommer jag bli besviken.

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som varit